keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Tulehusta ja kipua ja perkele!

Sillä lailla, viime viikon maanantaina tuo lonkankoukistaja kipeytyi entisestään. Nehän on siis jäykät ja venymättömät, sen lisäks lonkat itessään rutisee, natisee, rohisee ja muljahtelee. Kuulostaa terveeltä ja varasinkin ajan lääkärille että sais nyt selville että mikä on, koska esimerkiksi kummankaan suunnan spagaatiin päin ei kärsi venyttää yhtään mitenkään.

Kyykynkin jätin nyt pois hetkellisesti ohjelmasta, kun siinä se lonkankoukistaja kipeytyy vielä paljon normaalia enemmän. Kattoo nyt mitenkä kauan kestää, tulehduskipulääkettä oon ottanu pari päivää 1800mg päivässä ja vielä ainakin tuntuu paskalta.

Tästä syystä vaihdoin myös ohjelmaa G5-tyyliseksi, eli kyykky vaan alusta pois ja talkoot alkaa penalla, sit leuat, pystypunnerrus, hauiskääntö ja vatsat. Antaa nyt rauhottua tuon lonkanalueen ja pitää sit kattoo miten tekee. Joka tapauksessa noi 10 toiston sarjat tuntuu aivan murhalta kaikissa liikkeissä sen jälkeen, kun kesän on hakannut vitosilla menemään. Painot voi todellakin laskee pieniksi, koska ei mitenkään jaksa edes 62,5kgllä tehdä kymppejä penkissä kolmea sarjaa. Melkein jo hävettää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti