tiistai 27. syyskuuta 2011

Päivä Antin elämästä

Viime viikolla jouduin pitämään monen päivän tauon, koska alkuviagroissa uuteen lajiin tuli tietty sykittyä sikaniskat aivan jumiin. Tästedes aion häikäilemättömästi hyväksikäyttää futisjengimme fysioneidin hierontakykyjä joka TI&TO kun muut kipittävät alkulämmittelyä ennen kenttävuoron alkamista. Onneksi kyseistä jumittelua ei voi enää kauaa tapahtua, sillä yläselkä kirii niskaa olemattomaksi jokapäivä!

Katsausta rahkavalikoimaan minkä suoritin ennen aamupalaa paikallisesta muulimarketista:



Prosentista kahteen häviävät proteiineissä nämä Katalonian meijeritissit Suomen vastaaville bodarituotteille, mutta maun puolesta ihan perusjarrua.

Valitsin rasvattoman muulimarketin tuotteen, koska vastaava sininen pisti massun sekasin edellisellä koittamalla.

Aamupalana vettä, tonnikalabocataa & rahkaa.


Lounaaksi subituplaväliliha ja samat setit, ei siis aamiksella uponnu kun puolet jarrusta.


Välipalaks oiskohan ton nimi ollu Quiche tms. tollanen parin munan omelettisetti kinkulla, aika rumannäkönen mut hyvänmakunen. Pienenä en ois syöny noin rumaa ruokaa, kaikkeen sitä megamassan takia kulinaristi joutuukin!


Sit napsautin tonnikalaleipään kreatiinia ja hurautin no-explodebuusterin kanssa kohti salia.


DIRrin saleja on Barcelonassa 12 kpl, kaikkiin pystyy menemään jos on "kausari" mutta joutuu maksamaan "hyvitystä" jos menee"upperclass" saleihin. Oma salini on kapungin halvin näistä "elämän keitaista". Hinnoittelusta löysin onneksi kivan livautusreikäisen. Eli tollanen normi "kausari" maksais vähän yli 50€ kuussa, mutta mun tarttee maksaa ainoastaan 30€, koska otin kortin missä pitää tulla tiettyinä puolen tunnin aikaväleinä salille. Sopii paremmin kun hyvin tälläselle aikatauluviivyttelijälle.

Suihkusta löytyy shamppoon ja hoitoaineen vierestä geeliautomaatti, joka kuvaa hyvin Katalonian kuntosalimeininkiä. Täällä kuntosalit ovat enemmänkin hyvänolonpaikkoja. Peilin edessä poseeraaminenkin on saanut täällä aivan uuden merkityksen. Jotenkin kovin huvittavaa kun latinomachot katsovat alastonta vartaloonsa pukkarissa leveessä haara-asennossa, ja nyökyttelevät totisena peilin kautta itselleen kuin olisivat kohtaamassa 300 elokuvassa Persialaisarmeijaa.

Kuntosalin hienoin asia löytyy kuitenkin vessasta, ah tuo aina niin positiivista tunnelmaa herättävä kusikärpäinen. Ich bin eine fliege!

Saliltamme löytyy helkkaristi kaiken maailman värkkiä, juoksumattoa, sun muuta turhaa. Se on hassua kuinka paljon voi salivehkeisiin mättää rahaa, mutta sitten muutama halvimmista ja merkittävimmistä jutuista jää puuttumaan. Salilta ei löydy esim. leuanvetotankoa eikä dippimestaa.

Tein tänään:

Lämmittelyks opettelin naruhyppelyä, sit seteissä aina liikkeitä crossfit tyyliin mahdollisimman vähillä tauoilla. Kyllä paikalliset bodarit oli ihmeissään kun huohotin menemään ja rääkyilin tuskan parahduksia!

1. Setti
Käsillä roikkuessa jalan tuomisia käsiin 3x10
Selkämasiinaa 5x12
Kiertoja seisovillaan 20kg paino kädessä 4x20
Ylävatsarutistus 2x20

5min lepo

2. Setti
20kg kahvakuula veivausta haara-asennosta pään yläpuolelle (kaippa tolla joku nimikin on) mut joo magnesiumia on jostain saatava, alkaa kovasti pelottamaan toi liike viimesillä sarjoilla kun pito lipsuu ja happivajarit on huomattavat! 5x12 noita
Hyppypunnerruksia kahvoilla, eri asennoissa kädet 5x10
Vipunostoja masiinassa 10, 8, 7, 6, 5 ja huudolla viimeset!

10min puuskutus

3. Setti

Maastavetohan on helppoo touhua vaikken vuoteen ollukkaa tehnyt. Aattelin et jos tekisin 120kg kasin sarjoja :D haha joopajoo, kerran remmoin 100kg ylös ja tajusin etteipäs unelmoidakkaan enää.

Eli 80kg 5 toistoo x4 kunnes selkä sano et älä ny ala leikkii sankaria taas
Haukkaria 10kg 10 toistoo x5
Ojentajia 10kg 10 toistoo x5

Ja sit pitikin lopettaa kun meinas laatta tulla taas :D

Ainii loppuun tsemppasin vielä 10 tuplahyppyä narulla putkeen! Olin ihan fileissä, sillä en todellakaan oomikään RockyBalboa hyppynarun kanssa :)

Koville otti ton jälkeen palautusjuoman nieleminen, yök!

Iltasafkaks Kebablihakanakebarulla, aah noi on hyviä! 50 metrin päästä kämpästä kebabmesta ja 3,5€ maksaa tollanen. Sen sisällä on jotain sissijuustosettiä, salaattia, tulista kastiketta, tomaattia ja sikahyvää lihaa.


Ja vielä iltamuruina kuitukellogseja punaisen maidon & hedelmien kera ettei tartte synnyttää huomenna. Lisäsin myös 5:den hasselpähkinäisen rasvat tonne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti