keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Maanantaina paskaa ja tännään..

Maanantai, elämäni paskin jumppapäivä. Iisisti otetun vlopun jälkeen odotukset oli korvissa mutta kuinkas kävikään, kaikki paino vähintään niin paljon ku elämän pahimpana päivänä tehdyt pöljäilyt. Ei siitä kuitenkaa sen enempää..

Tännään olikin ihan sitten eri sävelet, lieneekö syynä se että Kuusamon virallinen painonnoston ja sekopäisyyden mestari J Ronkainen saapui kaupunkiin. Joka tapauksessa nyt kulki, mutta niin kyllä kulki Jarkollakin. Pitkästä aikaa oli mukavaa reenata kaverin kanssa kuka tekkee kaiken puhtaasti ja täysillä, eikä oo kiire minnekään. (Mitä nyt jouduttiin juokseen autolle kun parkkiaika loppui, paikallinen lappujenjakaja otti just kuvaa viereisestä autosta, mikä olikin sitten meijän pelastus. Kiitos mersukuskille että olit myöhässä)

Tein pieniä muutoksia ohjelmassa tän päivän suhteen ja vaihdoin pystypunnerruksessa käsipainoihin, leuanvedon kulmasoutuun käsipainolla, penkin alaviistopenkkiin ja scottihauiskäännön tein käsipainolla. Alaviistopenkki tuntu varmaan reilun kahden vuoden tauon jälkeen helvetin hyvälle, sai taas uuteen ossaan rinnasta vähän tuntumaa. Sama homma käsipainopystärin kanssa ja hauiskäännön kanssa. Otin tarkotuksella kevyemmät painot että saa nuihinki sitte hyvän nousujohteisuuden. Hitaat negatiivit ja ala-asennon pysäytys tuntuu toimivan itelle hyvin, ei ehkä saa niin paljoa painoa mutta tuleepahan kunnon jännitys molempiin suuntiin.

Testailin syväkyykyssä vähän erilaisia asentoja ja tulinkin tulokseen että aiemmasta poiketen en työnnä polvista niin paljoa eteenpäin, jolloin perse laskeutuu vähän enemmän jalkojen väliin, sen sijasta että se putoaisi syvälle taakse. Näin sai paljon paremman tuntuman perseelle ja takareisille. Kuitenkin maanantaina on etukyykky sitä erillistä etureisihapotusta varten.

Rustaillaan nyt vaikka tän päivän romutkin sitten,

Syväkyykky 3x10 85kg
Alaviistopenkki 3x10 70kg
Kulmasoutu kp 3x10 22,5kg
Pystypunnerrus kp 4x10 17,5kg
Hauiskääntö kp scott 3x10 12,5kg
Jalkojen heilautukset puolelta toiselle roikkuen 16-12-8

Nyt ei muutaku pöperöä kitusiin ja ootteleen huomisen vuosisadan perse ja yläselkäjumia...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti