sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Synttäribodaus

MULLA OLI PERJANTAINA SYNTTÄRIT!

Päivä alkoi juhlallisesti herkullisilla muroilla, jotka saivat toimittaa kakun virkaa. Olivathan ne maittavan suklaisiakin ja kun koko komeus vielä kruunattiin kynttilällä (jonka sain puhallettua ekalla), oli syntymäpäivien startti mitä onnistunein. Söin myös rahkan, totta kai.

Aamupalan jälkeen menin salille. Mitään kyykkyhommia en tehnyt vieläkään, vaan tein G-kutosen G-vitosena kasvatellen sarjapainoja hiljalleen. On aika outoa miten kympin sarjat on hirmu raskaita vitosten jälkeen, kun vaikka viime syksynä vitoset luistivat hiton hyvin pitkän kymppien tahkoamisen jälkeen. Ei näköjään siirry voima noin päin.

Ja auta armias sitä käsipumppia, jota ei ole tullut koko kesänä!! On erittäin vaikeaa tehä noita raskaita vatsalihasliikkeitä treenin loppuun, kun kädet on ihan pökkylät. Tangosta roikkuminenkin jo hapottaa, puhumattakaan kun dragon flageissa pitää vielä jännittää käsiä melko paljon.


Vaan kylläpä illalla maistui viikinkiravintola Haraldin pitopöydän antimet. Lautasella lepää 300g härän sisäfilettä, on kastiketta jos minkä sorttista, pottua ja vihannesta ainakin kahta laatua, jotakin valkosipulisettiä ja ihmeellistä punaista höystettä joka maistui aika hyvältä. Taisi olla jotain sipuli-punajuuri-mustaherukka hyydykettä tai ainakin väri oli siihen suuntaan. Kuvaan ei mahtunut jälkkäriksi säästetty kolpakko, joka oli täytetty juustoisilla perunoilla. Eikä tietenkään varsinainen jälkiruoka, joka oli lettuja! Maha tuli täyteen ja mieli hyväksi, oikein ravitsevaa.

Tiistaina on muuten lääkäri, joka ei toivottavasti katkaise minulta jalkoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti