sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Sairastaminen kannattaa!



Kyllähän se sapetti olla kipeenä, mutta oli siitä näemmä hyötyäki. Huliheijjaa että oli tänään taas virtaa ähistä ja puhista. Jopa niin paljon että kun poljin alkulämpöjä niin mieleen juolahti että tänään pitää kokeilla taktiikkaa, jossa ennen pääliikettä vedetään kohdelihat pumppiin jollain eristävillä käyttäen kevyitä painoja(poikkeaa aika reilusti normi lämmittelysarjoista). No sehän toimi kun junan vessa, varmaan ikinä oo ollut tuollasta tuntumaa. En kuitenkaan ehkä lähtisi tuota joka kerta käyttämään, vie pirusti aikaa ja vetää kyllä pitkällä tähtäimellä mahollisesti aika piippuun. Hyvä reenin piriste käytettäväksi sillontällön! Jos haluaa tietää mille tuntuu jäädä t-paidan sisään jumiin, toimii myös siihen.

Reenipainojen nousukin jatkui ennakko-oletuksista poiketen. Kyykkyyn vitonen lisää, alaviistopenkkiin vitonen lisää, kulmasoutu kp:hen 5kg/kp, pystypunnerrus kp:hen 5kg/kp, hauiskääntö scottissa pysyi edellee samassa. Tuli myös pitkästä aikaa tehtyä tuota Okon viimesimmässä postauksessa kuvitettua tangon heiluttelua puolelta toiselle, teki kyllä tehtävänsä! Kiitos muistuttamisesta!

Vaaka heilahti 84,3:seen, vielä pari kiloa..

Loppuun vielä tän päivän mätöt Lidlistä poistettuihin aineksiin, Pekoni+feta sisältöiset jättilihapullat kera perunamuussin, hyi helevetttti ku oli HYVVÄÄ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti