sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Maatöissä ilen kanssa

No ei vaiskaan eikä tässä ihmeitä olekaan kirjoteltavana. Nivuset juilii vieläkin, mutta oon ujosti koettanu harjoittaa jotain jalkaliikuntaa smithissä ja nyt viikonloppuna voimistellen.

Katotaan nyt sitte kuvia ku ei oo mitään räväyttäviä tuloksiakaan heittää!

Kanssakehari Ile oli hommannu itelleen tuommosen farmarinhoukuttimen, jota kovasti esitteli lauantaina voimistelusettien jälkeen. Pakkohan se oli kokeilla H&M:n naistenosastolta hankittua asua, kun mies oli rohkeasti menossa yökerhoon tuossa tekeleessä. En sitten tiiä oliko tarkotus laittaa paitakin alle, mutta minusta melko rohkea ja hivenen irstaahkokin valinta tavalliseen lauantai-iltaan. Joten thumbs up Ile räväkästä puvusta, toivottavasti et pilannut kokonaisuutta paidalla, vaan ÖLJYSIT itsesi!!!!


Niin ja onhan se illalla nälkä kun tekee kuperkeikan. Eilen söin iltapalaksi 900g paketin kanansiipiä, mutta se on vähän huijausta kun ne luut painaa aika paljon.

Tänään nautin 4dl capellia, paketin hirvenjauhelihaa, 390g chilitomaattikastiketta höystettynä sipulilla ja valkosipulilla. Meniköhän puolikas tuosta maitopurkistakin. On muuten hyvä kikka kaikille muillekin vähäsyömäsille, että jälkkäriks joka ruuan jälkeen tempasee vielä lasillisen maitoa, vaikka ois kuinka ähky. Se kolisee alas tosi kivasti, eikä oo väliä mitenkä täynnä olis kun aina nyt sen verran mahtuu.

Nyt sitten nukkumaan niin huomenna malmikartanolla liikkuu TERÄS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti