lauantai 29. lokakuuta 2011

ykköstä, failurea ja huutoa

Huhheijjaa ja hellettä.

J Ronkainen pamahti taas pirttiin ja tulikin sen varjolla säästeltyä perjantain treeni täksi päiväksi. Sai ekakerran viime yönä nukuttua tuhdit yöunetkin, koko viikko menty 3-5h unilla kun tupannut vähän "työstressi" painamaan. Vähän unta --> ei ruokakaan maistu --> ei oo reenikään vkolla kulkenu.

Aattelin että tänään on se päivä kun ensimmäistä kertaa sitten lukion tuupataan penkistä sitä ykköstä. Otettiin poikkeuksellisen hyvät lämmöt päälle, paljon keppijumppaa ja kuminauhaa. Sitten ei muutakun pykälä pykälältä nousemaan, ei tosiaan ollut minkäänlaista käsitystä siitä tuleeko sieltä 95kg vai 120kg vai mitä täh ja häh.

Alkusarjat menivät jotakuinki näin 50kg x 8 - 70kg x 3 - 80 x 2 - 90kg x 1 - 95kg x 1 , tämän jälkeen rauta tuntui vielä suht kevyeltä ja ajattelin että 5kg harppauksilla mennään niin kauan että alkaa tökkimään. Ensin 100kg tankoon, laskuvaihe tuntui raskaalta mutta ylös tuli sillä tahdilla että olisi voinut varmaan tehdä muutaman toiston lisääkin. Perään 105kg joka ylös aikalailla samaa kyytiä. Sitten 110kg jonka aattelin jäävän viimeiseksi mutta pienestä alun heilahduksesta huolimatta sekin nousi suhteellisen iisisti. 115kg tankoon, helvetisti mangnesiumia, tukeva asento ja Jarkon avustuksella romut telineestä. Laskuvaihe tuntui aika epätoivoiselta, lähinnä olkapäissä ja ojentajissa, onneksi ei kuitenkaan usko loppunut vaan pienen rinnalle pysäytyksen jälkeen romut nousivat aika hitaasti mutta varmasti. Tulin siihen tulokseen että jos laitan vielä sen 5kg lisää, niin painot ehkä tulisivat ylös, mutta alaslasku olisi jo siinä vaiheessa tuhonnut olka- ja kyynärpäät. Niinpä tämän kertaiseksi ja varmasti pitkään aikaan viimeiseksi tulokseksi jää sen 115kg. Ihan hyvä fiilis tuli kuitenkin !

Pienen tauon jälkeen alkoi käsien hermostoon hiipiä melekonen kolotus, eihän tuommosta maksimien tökkimistä ole ihmisille tehty. Vuorossa Mave jossa tarjolla oli 130kg 3x5 . Eka sarja suht notkiasti ylös, mutta toisen viimeinen toisto meinasi vähän keikahtaa risti selästä etukenoon. Katsoin sitten fiksuimmaksi tiputtaa viimeiseen sarjaan -10kg ja olla ottamatta mitään tyhmiä riskejä.

Siitä jatkuikin sitten pystypunnerruksella eteen, jonka otin tänään ensimmäistä kertaa käyttöön vapaalla tangolla. Sarjapainoina 50kg ja tavoitteena 4x6. Alkoi tulla vähän kiire parkkiajan loppumiseen joten alle minuutin palautuksien saattelemana mentiin 3x6 ja viimeisellä 1x5. Aivan tyytyväinen silti.

Hauiskäännössä tuttu 17,5kg joka kanssa huuhdottiin vauhdilla menemään. Siitä juosten voimapyörälle, jossa kahden toiston jälkeen tuli kyllä hyvin mieleen että keskiviikkona tehtiin dragon flagia. Hirveä kiristys vatsalihaksissa ja ei muutakun kaasulla vatsalihaskoneelle. Olin aika yllättynyt että 30sek palautuksilla sain helposti tehtyä 10kg isommalla romumäärällä kuin edelliskerran sen 3x10. Lienee dragonflageista ja roikkumalla tehdyistä jalan heitoista olleen hyötyä.

Nyt sitä istutaan sohvalla ja koko hermosto on ihan tulessa. Vähän samanlainen fiilis kropassa kuin olisi tulossa kipeäksi, paitsi virtaa tuntuu silti löytyvän. Hyvä fiilis, ei voi muuta tuumia. Tätä fiilistä nostaa vielä se että Masters of megalo mass toverini Jugi saapuu tänään kaupunkiin, voi tätä ilonpäivää !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti