keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Parturikammoiset riehumassa

Jahasssss..

Viimenen reenipäivä taas pitkään aikaan Masan kanssa, ihan tullee suru puseroon. Vejettiin sitten sen kunniaksi kaikki tappiin asti. Normaalista G6 käytännöstä poiketen siis aikalailla kaikki paitsi kyykky failureen asti. Ja kyllähän tuntuu nahoissa, hyvä että sai Conversen ruttukenkiä jalasta kun pääsi kottiin.

Paukuteltiin alkuun kyykyt jossa allekirjoittanut sai vihdoin surullisen kuuluisan markan sarjapainon rikki. Otettiin jopa viimenen sarja ihan videolle, voi sitten muistella vanhana. Tykkään painaa koko sarjan ilman turhia pysähdyksiä pitäen jalat kokoajan vähän koukussa, pyssyypähän jännitys eikä polvet ala vittuilemaan turhasta lukottamisesta. Lisäksi rytmi hengitykseen pysyy omasta mielestäni parempana kun ei ala liikoja puuskuttelemaan.Siitä jatkettiin vaihtelun vuoksi penkkiprässiin, josta aiemmin tuolla facebookgroupin puolella mainitsin. Matti valitteli ensin vähän olkapäiden natinaa ko. vehkeessä, mutta viimeisistä irvistyksistä päätellen rinnan ratkiaminen oli hyvinkin lähellä. Toimivaksi todettu, vai kuinka?

Perään pikkuisen kulmasoutua käsipainolla, jossa oikian kulman ja tekniikan hakeminen tuntuu olevan ikuisuusprosessi. Kolme sarjaa napakkaa rutistusta kuitenkin sai taas selän tuntumaan sille että on tehty muutakin kuin ihmetelty.

Neljäntenä liikkeenä pystypunnerrus käsipainoilla. Tuolin laittaminen aivan pystyyn ja pään työntäminen sarjan aikana eteenpäin sai tähänkin liikkeeseen mukavan lisän ja liikettä sai menemään entistä enemmän oikeaan osoitteeseen. Pienikin takaviisto penkin kulmassa kun saa homman menemään hitusen ylärinnalle, mikä ei tietääkseni ole tarkoitus.

Sitten tutustutettiinkin Matti hauiskoneeseen, jota mies ei ollut ennen kuulemma kokeillut. Tiukat 3x12 lopun napakalla puristuksella takasivat sen ettei tarvinnut lopun vatsalihaksia tehdä ainakaan vehkeellä missä tarvitsi käsiä käyttää. Ensi alkuun kokeiltiin vatsalihaskoneella jossa kädet ovat pään vieressä koukussa kahvoilla, mutta lapasien turvotus oli sen mukainen että ajatus hylättiin ekasarjan jälkeen. Onneksi salilta löytyy myös toinen vehje missä rintaa vasten laitettavaa palkkia työnnellään alaviistoon, kympin toistoja kolme sarjaa ja jokaiseen sarjaan 5kg lisää romua. Tiesihän mahassa kiertävistä maitohapoista että tämäkin toimi vaihtelun vuoksi oikeen hyvin!

Kaiken kaikkiaan aivan nokko jumpat taas. Lopuksi jeesusteltiin taas tavalliseen tappaan pukkarissa ja otettiin vaihteen vuoksi keijjosta selkäpuolen kuva. Hyvä että otettiin, paljastui muuten että niska/epäkäs-akeli tulee aika pahasti jäljessä. Täytynee siis ottaa perjantaina välittömästi käsittelyyn ko. osa-alue! Parturiakin taitaisi mies kaivata kipeästi..


Kiitos Matti hyvistä reeneistä, oli lystiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti