lauantai 8. lokakuuta 2011

Hullut päivät

Holla!

Kävin torstaina kotikaupungissani Jyväskylässä kiertämässä Kauppakadun Appron ja oli pirun hienoa! Normaali perjantaitreeni jäi siis välistä darran vuoksi mut ei sen niin väliä.

Tää päivä lähti kivasti käyntiin munakkaan ja parin leivän siivittämänä. Ruoan tasoituttua oli aika suunnata salille. Käyn aina välillä Tampereen Powerhouse Gymillä. Se on sellainen paikka, että en usko että painot loppuvat kesken ihan hetkeen. Siellä on kaksi (2) puoliksi suikaloitunutta venyttelypatjaa ja pirusti kyykky- ja penkkipaikkoja.

Oon nyt tosiaan koittanut tehdä liikkeiden palauttavan vaiheen hieman hitaammin ja tässä pätkää tämänpäiväisestä NTP:stä. Kaks ekaa sarjaa sain 42,5 kilolla tehtyä kympit mut sitten kolmas oli ysi ja neljäs sarja vain kasi. Tässä videoo toisesta työsarjasta:Sit suuntasinkin remppahommiin, tarkemmin kattoa maalaamaan. Ihan hauskaa ajanvietettä, mitä nyt niskat menee vähän jökkiin tosta asennosta!


Kyllä maistui välipalaksi Huittisten Kivikylän Palvarin lihapyörykät! Semisti vaan kuumotti toi viimeinen käyttöpäivä 06.10.2011 mut ainakaan vielä pakki ei laula.Ei jumalauta, kävin Stockmannin Hulluilla Päivillä enkä oo monesti nähnyt tollasta ostoshuumaa! Vartijoita, mummoja, ekstraajia ja kaikki pyörii ristiinrastiin vailla määränpäätä... Pakko oli lähteä helvetin nopeesti pois! Oven vieressä oli kuitenin donitsikoju ja päätin palkita itteni viikonlopputreenauksen kunniaksi pienellä donitsilla:

m(prot)~0


Nyt ois tarkoitus tehdä kouluhommia ja pian laittaa Shanghai-koipia uuniin ja kuorruttaa ne jenkeistä tuomallani Louisiana Hot Saucella :P

Seuraavaan kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti