lauantai 22. lokakuuta 2011

OD

Matin kanssa veivattiin tosiaan ehkä vähän turhankin hapokkaasti G6:sen intensiiviseen tahtiin. Se nimittäin tuntuu aika kovasti näissä pienemmissä lihasryhmissä nimeltä hauis ja rinta. Rinnan yläosa mistä se kiinnittyy tuonne olkapään seutuville on kireänä kuin viulun kieli, samoin hauiksen alaosa. Molemmissa havaittavissa sanallasanoen vittumaista kolotusta. Molemmat tulivat esille ensimmäisen kovan sarjan jälkeen niin penkissä kuin hauiskäännösäkin, loput sarjat teinkin sitten lämmittelypainoilla, ihan vain kokeillakseni että josko ne siitä vetristyisivät. Tätä ei nyt oikeen sitten tapahnut ja ensi vkolla on näiden lihasryhmien suhteen ihan täysin kevyt vko ja kevyttä venyttelyä reilusti.

Vinopenkkiä käsipainoilla en lähtenyt tänään tekemään koska potentiaaliset varmistajat rajoittuivat turkkilaisiin, joita yhtään syrjimättä kuitenkin syrjin koska viime kertainen olkapääremontti menee täysin kyseisten kavereiden surkean varmistuksen piikkiin. Tuuttasin siis penkin jossa ensimmäistä kertaa reiluun vuoteen oli käytössä kutosen sarjat. Ensimmäisellä kovalla sarjalla 90kg 1x6, jonka jälkeen inhottavasta tunteesta johtuen kehiin 50kg ja kevyesti pumppaillen 2x10...

Viime viikkolla Mavessa 120kg tuntui pullistavan silmiä päästä, mutta tänään tehty 5kg lisäys tuli kuitenkin sievästi kaikki kolme sarjaa.

Vaihdoin tänään lisäpainoleuanvedossa otteen hieman hartioita leveämpään vastaotteeseen ja pudotin lisäpainojen määrän 15kiloon. Tuo kannatti, oli muuten vaihtelun vuoksi helvetin hyvä tuntuma juurikin tuonne kainalon yläosaan kiinnittyviin leveisiin selkälihaksiin, eikä tarvinnut olkapäidenkään puolesta jännätä niin paljoa.

Niskantakaapystärissä tutut kuviot, 55kg 4x6. Ensi kerralla alan tuuppaamaan tätä liikettä edestä, alkaa vähän tuntumaan sille että jos vielä hirveästi tulee lisää romua, saattaa olla että olkapäät alkavat vittuilemaan vastaan.

Hauiskääntö sitten lannistikin miestä vaikka muu reeni olikin kulkenut kohtalaisen hyvin. Lämmittelyt 6kg kp:lla 1x15 ja 10kg 1x8. Tässä vaiheessa ei vielä tuntunut muutakuin pienoista väsymystä käsissä. Lopulta kun sitä sitten nappasi ne 17,5kg kalikat lapasiin, viritteli asennon pieneen etukumaraan ja toi kyynärpäät eteen huijauksen välttämiseksi, ei ne romut liikahtaneetkaan juuri mihinkään. Painot takasin telineisiin ja 8kg kinkut kätteen, näillä 1x12 ja totaaliluovutus. Ei irtoa niin ei irtoa. Olihan tämäkin toisaalta odotettavissa, lukioajoista tumput ovat kasvaneet 7sentillä ja viime kesästä lähtien kehitys on ollut painojen ja senttimäärän mukaan itseänikin ihmetyttävää. Ei makiaa mahan täydeltä. Pitäisi olla tyytyväinen että vihdoin itselleni hankalin lihasryhmäkin on alkanut totella reeniä.

Vatsoja en jaksanut edes tehdä.

Huominen huilia ja maanantaina sitten kevennetyillä eväillä kohti toiseksi viimoista reenivkoa ennen suurenmoista mega mass gaalaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti