perjantai 21. lokakuuta 2011

Tempun opettelu

Treeneistä palatessa sekoitin kiireesti kaakaota ja suuntasin protskupatukan kanssa koneelle. Olin superfiilareissa juuri päättyneistä treeneistä, aijai kun rauta oli kevyttä ja olin oppinut uuden tempunkin!

Huutelin tietty salamana MegaMass toverille, sillä kaipasin DR. Philin kaltaista psykiatrista tukea.

Antti: Ai saakeli mitkä fiilikset treenistä!

rauta oli niin ihanan kevyttä

Matti : elä oliko

Antti: mulla ollu aina ihan hukassa rinnallevetotekniikka ni tsekkailin pari klippiä youtubesta ja vähän samaan tyyliin hahmottelin mielessä kun jotain uutta temppua ni jopas pamahteli kivasti rinnalle.

Matti: katohha!

laitoitko paljon malmia

Antti: Ihan megafiilareissa. Aik keveillä, pikkuhyppyristä testailin uutta temppua vielä

Vaikka ihan hyvällä tyylillä pysty jo bounailee. Siistein junttitreeni for a while, aivan sickstockeddyydmanolympics!

Taidan skrivailla blogiin kun nii fiilareissa

Muutaman kerran oon koittanu sähläillä rinnallevetoa kuntoon omin avuin, mutta aika säälittävän näköistä temuamista ollut. Päätin katella ohjevideota pari kertaa, hahmottelin mielessä tekniikan kuntoon sekä suoritin parit himmailut ohjeen mukaisesti. Pienillä painoilla etenin ja hupsista hommahan alko toimimaan!


Toihan on tempunopettelusta tuttu käytäntö: uuden tempun oppii parhaiten matkimalla kun joku osaava sen suorittaa ja ohjeistaa. Sen jälkeen pään sisällä tempun hahmottaminen, ehkä vähän himmailua, muutama testaus ja homma onnaa. Sit ei muutakun toistoja, rutiinia ja isompaa haastetta kehiin. Mahdolliset pikkuvirheet huomaa hyvin videolta. Aattelin opetella kaikki olympianostot samalla taktiikalla. Thanks Youtube!

Vähä namusia tullu tilailtua Espanjan nettipuodeista. Homma toimii ja parissa päivässä lähetti kolkuttaakin jo ovea. Voin suositella sekä www.nutritienda.com & www.pontemasfuerte.com diilereitä. Erityishuomiona Nutritiendalta tuli tekstari jossa sanottiin et oon nyt sit VIP asiakas, aijai kun lämmitti punttijuntin mieltä :D

Kuvassa vasemmalta oikeelle: Wholly oats patukoita, kalaöljyä, kreatiiniä, No-Explodee, Hemo-Ragee jota oli pakko tilata kun Jussi aivopesi niin hyvin, sekä oikeella kuvassa palautusjauheita. VAMOS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti