maanantai 17. lokakuuta 2011

Kipeyden jälkeen salilla!

Voi elämä sanon tähän väliin!

Oon ollu viime viikon maanantaista nuhassa, yskässä ja välillä kuumeessa. Räkää on valunu niinku lastentarhassa hoitajien ryntäille, mutta nyt se on on helpottanu. Muutamia kertoja oon hoidellu noita kanaviana tällä kuuluisalla sarvikuonokannulla, jolla saa hyvin epämukavan tunteen tuonne nenään ja nieluun. Mutta sillä loruttaa röörit tyhjäksi ja henki kulkee, eli toimiva vekotin!

Tänään sit pumpattiin Saarisen kanssa modattu G6 läpi. Talkoot alotettiin kyykyllä smithissä, mä keskityin enemmän peräpään huoltoon ja Jussi kidutti koipiaan etureisipainotteisesti. 4x10 haltuun ja PIINAAVAT minuutin palautukset laitto haukkomaan henkeä rankasti, koska aerobinen kunto on sanalla sanoen paska. Mutta kukapa siitä on kiinnostunut, sillä niinhän se menee, että penkkiä kysytään ja hauista katotaan.

Jaloittelusta vakiopenaan, josta mä otin leukoja ja Jussi ylätaljan ja alataljan kombon. Leuat on yks surkeimmista liikkeistä tehä minuutin palautuksilla ja se näkyy toistomäärissä. 12, 8 ja 5, hohhoi.

Täytenä uutuutena tehtiin olkapäät smith-laitteessa. Ja hyvin yllättäen siihen kärsi laittaa 50kilon arvosta lättyjä, aattelin että tässä riittäis varmasti pienemmät painot kun vapailla painoilla tehtäessä, kun tehdesä ei tarvii keskittyä kun olkapäiden hierontaan sen koko kehon tasapainoilun sijasta. Tässäkin todella raaka 4x10 jossa vikoja toistoja jouduttiin molemmilla avustamaan, että kaveri auttaa painoa ylös ja laskee ite hitaaaasti negatiivisen. Pojat kun turpos olkapäät!Loppuun kevyt hauispumppi ja dragon flagit, siinä oltiinki jo ylivuoteista pullataikinaa ja mentiin pukuhuoneeseen kukkoilemaan. Kuten huomaatte, niin Saarisen olkapäät on niinku kanuunankuulat ja latseista löytyy paksuutta. Mulla huomaa selvästi, mitenkä ois käytävä jo parturissa siistimässä tukkaa, kun alkaa rehottaa.

2 kommenttia:

  1. Keijolla rasvaa kun valaalla, dieetit on kuitenkin yliarvostettuja! Eli jatkuu..

    VastaaPoista
  2. Eipä ole Mattia sarvikuonoineen näkynyt mailla eikä halmeilla saati sitten parturissa. Kampa tai harja saattaisi pelastaa noilta ulkonäköhuolilta...
    P.s. Vapaita aikoja on.

    VastaaPoista