lauantai 15. lokakuuta 2011

Säkeistä

Aamulla heitin pikaisesti treenikamat reppuun ja minut valtasi kiireessä tuttu tunne että jotakin unohtui. Saapuessani salille suru iski kun huomasin unohtaneeni soitinkoteloni. Kyseessä on siis esihistoriallinen minidisckotelo jota ilman en tule laisinkaan toimeen salilla, sillä futisshortseissani ei ole taskuja eikä ninjadrilliä ole mahdollista suorittaa ilman rytmikästä CoCo Jamboa.

Äkkiä minut valtasi kuitenkin toivo, sillä huomasin etten ollut leikannut shortseistani ”ala-alkkareita” pois. Kyllä vaan puhun noista kaikkien inhoamista vaaleista old-school ”säkkipusseista”. Hulk Hoganmaisesti repäisin säkkipussit katki kohdalta missä normaalisti väliliha lepäilee. Seuraavaksi käärin tortillamaisesti soittimen säkkipussiin, ja ei muutakun rusetilla trendikkäästi säkki komiaksi ja sikaniskailemaan.

Epäilytti kovasti kestäisikö patentti akrobaattisia liikesarjoja. Säkkiduoa ylempänä veijarimaisesti heilunut uusi tulokas aiheuttikin flashbäkit all time greatest kassituksesta, missä toinen luonnollisista säkeistäni paisui, ja kohosi hiivataikinamaisesti yhtä korkealle kuin tämänpäiväinen säkkipussi. Ja ei, kyseessä eivät olleet elämän tarkoitusta miettimään laittaneet skimbailukassitukset, vaikka niitäkin on monesti tullut säkitettyä. Kyseessä oli TPV:tä vastaan Tammelan stadionilla sattunut hegemonia jossa olin läpiajossa kunnes jokin osui kantapäähäni. Ennen kuin olin kuitenkaan kerennyt iskeytyä selälleni maahan, huomasin vastustajana pelanneen Jonah Lomun:

lentävän täydellä vauhdilla Sefki Kuqimaisesti:

päälleni. Minä iskeydyin selälleni maahan ja hän samanaikaisesti kuoletti höyhenenkevyesti koko tilanteen voiman laskeutumalla polvi edellä oikeaan kivekseeni. Lamauduin makaamaan X-asennossa, enkä pystynyt laisinkaan liikuttamaan mitään jäsenistäni. Silloin ei ollut kivaa, mutta tänään oli! Säkkipussi pysyi täydellisesti paikoillaan ja oli menestys! Suosittelen kokeilemaan! Tämä meni täysin säkeistä jauhamiseksi, joten olisi vääryys olla laittamasta seuraavaa kaupallista tiedotetta loppuun www.saekkiboards.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti