keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Viimeinen silaus ja potti kotiin!

Lähes viimeinen aamu ennen Masters of Mega Massin päätöstä ja tunnen kuinka voima virtaa suonissani lapioidessani rahkaa ja puuroa suuhuni. Vielä puoli pulloa rasvatonta Batteryä kitusiin ja ne kuuluisat pärinät alkavat käymään päälle polkiessani salille.

Hyvä fiilis jatkui salillakin ja heti tuntui että tänään rauta voisi liikkua mallikkaasti. Ensimmäinen liike, eli smithissä tehtävä takakyykky, meni kuin kiskoilla, vaikka peräpää olikin hieman arkana maanantaisesta käsittelystä. (Ei mitenkään kaksimielisesti ajateltuna)

Siitä hurmoksessa penkkiin ja pakkohan se oli lähteä haastamaan Saarisen penamaksimia, kun noita tuloksia tulee! Huolellinen lämmittely salilla randomisti yhtäaikaa penaa tehneen miekkosen kanssa ja oltiinkin jo hyvin satasen paremmalla puolella. Ensin 105kg helposti ylös, viime kerran kompastus 110kg HELPOSTI ja juhlat oli jo tässä vaiheessa pystyssä! Mieli kuitenkin teki lyödä luu kurkkuun pohjoisen kisaajalle, joten taktiikalla kaikki tai ei mitään 117,5kg tankoon. Jelppauksella arvometallit suorille käsille, todella hapokas alaslasku ja TASASEN HITAASTI YLÖS JA TELINEISIIN!! BOOOM!!!! Hitto kyllähän se ennätys sitten nousi ja napakasti!!

Enää ei jaksanu pumppailla mitään, joten siirryin kovan itsetunnon kanssa leuanvetomestoille. Kun olin jo aiemmin vedellyt lisäpainoilla, nakkasin vyölle vähän extraa lyhyitä sarjoja varten. 25kg lätty ja 10kg kiekko siihen päälle ja 3x6, ei paha! Lopuksi otin vielä hitailla negatiivisilla kympin ilman painoja ja sen jälkeen heräsin unesta...

Joopa joo, eli todellisuudessa ihan normikerta mörssäämässä. Peruspainot tuntu ihan kevyiltä ja treeni purkkiin tunnissa. Nyt syön lohta ja huomenna pääkaupunkiin!

2 kommenttia: