keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Hemo Rage - testi

Lupasin tuossa jokunen postaus sitten kirjottaa pienen testin Hemo Rage nimisestä treenibuusterista.

"Hemo-Rage Ultra Concentrate on huippusuositun alkuperäistuotteen Hemo-Rage Blackin seuraaja. Uusi supertiivistetty koostumus joka sisältää m.m kofeiinia, tauriinia ja 1,3 dimetyyliamiinia. Vain 9,8g annosta kohti. (Suosliteltua annostusta ei koskaan saa ylittää)"

Tätä sanoo fitnesstukku ko. tavaran sisällöstä. Viimeisen lauseen pystyn kyllä komppaamaan, tuota ei nimittäin tarvitse ylittää.

Ensimmäistä kertaa kun testasin tätä, erehdyin ottamaan sen kotona n. puoli tuntia ennen treeniä. Ongelmaksi koitui se, että kun tavara alkoi potkia niin tuli aika helvetinmoinen kiire salille. Ei nimittäin pystynyt yksinkertaisesti olemaan enää paikallaan. Nykyisin juopasen liemen juuri ennenkuin marssin salin ovista sisälle.

Ensimmäisenä vaikutuksena huomaa sen kuinka naamaa alkaa helottaa ja hiki alkaa olla erittäin herkässä. Alkupyöräilyn ja venyttelyn jälkeen alkaa jo tuntua kuinka pintaverenkierto on aivan huipussaan, on myös melkoisen malttamisen takana ettei suoraan juokse ja ala paiskomaan painoja. Yleensä kun otan tämän, tykkään tehdä rauhalliset pumppailevat lämmittelyt jolloin veri tuntuu tunkevan lihaksiin aivan älyttömällä tavalla.

Itse sarjoihin pääsemissä ero ilman tätä treenaamiseen on kyllä huomattava. Motivaatio ennen kaikkea viimeisissä sarjoissa ja viimeisillä toistoilla pysyy, eikä mielessä oikeen edes juolahda että meneeköhän tämä vai ei. Voi toki olla ihan lumevaikutustakin, mutta tuntuu että keskittyminen on huomattavasti kovempi. Tärkeimpänä kuitenkin pidän sitä, että väsymyksen tunnetta ei tuppaa tulemaan. Tietysti tuntee että lihas väsyy, mutta sitä uupumista ei tule edes viimeisillä sarjoilla vaan jaksaa vetää treenin täysillä loppuun. Yleensä myös treenin jälkeen on vielä henkisesti sellainen olo, että voisi touhuta yhtä jos toista.

Parhaiten pintaverenkierron lisääntymisen huomaa selkää tehdessä. Muutaman sarjan jälkeen tuntuu kuin koko selkä olisi tulessa, jollain sairaalla eufoorisella tavalla hahah.

Toki tällä tuppaa olemaan miinuspuolensakin. Yhtenä lisääntyvä janon tunne, joka johtuu mitä ilmeisimmin kofeiinista. Tässä vaiheesti monesti tulee juotua vettä liian suuria määriä kerralla, mistä sitten kovemmassa treenissä tuppaa seuraamaan paha olo.

Toisena miinuksena on se, että toleranssi tähän kasvaa taatusti. Itselläni näin ei ole vielä käynyt koska käyttö rajoittuu 3xvkoon, ja iltatreeneissä jätän homman kokonaan jäihin, nimittäin voi olla varma ettei unta tarvitse tavoitella aivan heti.

Viimeinen keksimäni miinus (ei nyt niin suuri paha) on aivan helvetillinen hikoilu, mikä yleensä aiheuttaa sen että t-paitaa ei pukuhuoneessa saa pois ilman apua. Kertaalleen painin usean minuutin paita pään ympärillä, kunnes ystävällinen vanhempi mies tarjoutui auttamaan :D

Tässä vielä muutama linkki tuotteeseen,

Fitnesstukku http://www.fitnesstukku.fi/5/fi/artiklar/nutrex-hemo-rage-ultra-conc-294-g

Team M&M testailee http://www.youtube.com/user/ProductionTeamMnM?blend=1&ob=5#p/u/0/9FW2aibDCwY

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti