maanantai 10. lokakuuta 2011

Matin kanssa jumppaileen

Hiijohoi!

Viime vko menikin Hämeenlinnassa ja Helsingissä työreissun merkeissä ja jumppapäiviä kertyi huikeet kaksi. Ensimmäisellä kerralla tuli testattua Hämeenlinnan Kuntokeidas. Painoja sai etsiä selkä väärällä sekasorron keskellä, käsipainoissa 15kg harppauksia ja voimapyöräillessä meinasi tukehtua KOKOLATTIAMATON?!! pölyyn. Reeni kulki kuitenkin.
Seuraavaksi testiin meni Jouko Aholan kotisali Piukat paikat&Kovat kundit. Ei näkynyt Aholaa mutta puitteet oli kohdallaan, riittävästi painoja ja vehkeitä, kaikki vielä oikeen sievästi järjestyksessä. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki tälle paikalle, meen toistekkin.

Viikonloppuna ei levosta ollut tietoakaan, saatika syömisestä. Olin aika varma että tämän päiväinen salikerta menisi vituralleen ko. tapahtumien johdosta. Onneksi hyvä ystäväni ja ennen kaikkea master of mega mass - kilpatoverini Matti Räty oli saapunut testaamaan Rovaniemen kuntokeskukset. Kummatkin saivat uusia tuloksia kehiin ja itse selvisin vain muutamalla oksennusta enteilevällä yökkäyksellä kyykyn ja leaunvedon jälkeen.

Erityistä mielihyvää tuotti penkkitekniikan paraneminen. Tykkään tehdä liikkeen jalat penkille nostettuna, silloin saan sellaisen kaaren että ei tunnu selän vääntyminen solmuun. Edellisistä kerroista poiketen siirsin jalkoja lähemmäs persposkia jolloin sain lavat vielä paremmin yhteen ja painopisteen enemmän yläselälle. Viimeinen sarjakin tuli tämän johdosta kuin heittämällä. Menee siis käytäntöön jatkossakin.

Jumppailun jälkeen uudet banaanin makuiset Gainerit huiviin ja kotiin leipasemaan täysjyvänuudelia kanatomaattikastikkeella. Kiitos Matille kokkailusta, hyvvää oli!

Masa pysyy kaupungissa ainakin viikon, joten raivokkaita updateja on luvassa pitkin viikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti