maanantai 1. elokuuta 2011

Normaali löllö maanantai

Håhåi!

Nyt oon tehny puoltoista kuukautta Starting Strenghtiä eikä ole mitään ongelmia. Alotuspainot oli tosin erittäin alhaiset, ihan sen takia kun talven jälkeen on aina voimat ja liikeradat kadoksissa. Oikeastaan vasta nyt alkaa tuntumaan joltain nuo painot, mutta onpahan ainakin hyvä pohja tehty hyvällä tekniikalla.

Tämmösillä painoilla alotin ja jälessä nykyiset painot.

Kyykky 3x5 70kg -> 97,5kg

Penkki 3x5 50kg -> 80kg
Niskantakaapunnerrus 3x5 40kg -> 55kg

Rinnalleveto 5x3 30kg -> 50kg
Maastaveto 1x5 80kg -> 115kg

Ajattelin että tällä ohjelmalla otan kaikkiin liikkeisiin paremmat sarjapainot mitä viime syksynä sain ja sitten vaihdan johonkin muuhun ohjelmaan jos alkaa tökkimään. Silloinhan painot olivat seuraavaa.

Kyykky 92,5kg
Penkki 95kg
NTP 62,5kg
Rive 65kg
Mave 135kg

SS ohjelmassa siis tehään yhteen treeniin aina kolme liikettä, kyykky joka kerta ja sitten joka toinen kerta pena/pystäri ja rive/mave. Takakyykkyä en oikein osannut ennen tätä ohjelmaa ja sitä kovasti pelkäsinkin paskan selän takia, mutta katoin youtubesta kaikki takakyykkyä koskevat videot muutamaan kertaan ja nyt se tuntuu ihan hyvältä. Suorituksena se ei ole mikään mestaruuskisoissa hyväksyttävä nosto, mutta koetan laskea persettä hieman alle vaakatason niin, että perä ja takareidet ottaa painoa haltuun.

Joku kuitenkin mättää rinnallevedossa, koska viime kerralla pystyin hädin tuskin liikkumaan tuon 50kg sarjan jälkeen. Niin jumiin meni selkä, eikä se mielestäni pyöristynyt tai retkahtanut enempää kuin tangollakaan lämmitellessä.

Punnerrusliikkeetkin on ollut yllättävän nihkeitä, johtuu varmaan siitä kun keväällä peukalosta revähti joku jänne ja ilmeisesti murtuikin koko paska kun se nyt on vänkyrä. Alkukesästä ei kärsinyt pitää tankoa ollenkaan kädessä, joten se hidasti hommia melkolailla.

Keskiviikkona on sitten merkkipäivä ja Raitanen ehdottikin että laittaisin viestiä lääninhallitukseen eli nykyiseen aluevirastoon tämän päivän julistamisesta liputuspäiväksi. Silloin nimittäin tulee kananjalkamatin yksi tavoite täyteen, 100kg sarjapaino kyykyssä. Hieno hetki, otan sen videolle! Samalla ehkä vähän visiota tuosta rivestä, jos joku osaisi neuvoa. Vaikka menihän tuo selkä tosi kipeäksi siitä viimekin vuonna isommilla painoilla, saatan jopa vaihtaa sen leuanvetoihin ja kulmasoutuun kun se kipu on niin perseestä!!

Kuulemiin, ens kerralla wideoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti