sunnuntai 21. elokuuta 2011

Välipäivää!

Maanantai, ylleensä perinteinen reeniviikon alotuspäivä pyhittyy nyt levolle. Tuli pidettyä tehokas loppuviikko/viikonvaihe kolomen punttireenin, parin juoksulenkin ja hyvän ruuan kanssa.

Ensimmäistä kertaa tässä rustaan ja onhan se kiva päästä tänne isojen poikien kanssa kirjottelemaan miten reeni kulukee. Meikän nimi on jukka. Reenaaminen ja liikkuminen on mulle jotaki mikä on ollu aina pysyvä osa jokapäivästä arkea ja se on kivvaa. Lyhyt ja ytimetön introduusson.

Oon nyt tehny semmosta reeniohjelmaa jossa jaksot vaihtoo kuuden viikon välein ja jaksoja on kolme. Ensimmäisenä on peruskuntokausi, sitten perusvoima jonka jälkee viimisenä voima. Sopivasti kesän alkuun loppu tuo viiminen voimajakso ja sen jälkeen oon tehny vähä erillaisia harjotteita ja hakenu kaikkea uutta ohojelmaan. Nyt ajattelin että lähen tekkeen tästä semmosta perinteistä voimaohojelmaa syksyä kohti.

Pari viikkoa sitte töihin pyöräillessäni joku toinen ahkera kansalainen päätti testata onko siistiä ajjaa pyörällä nokkakolari meikän kanssa. No ei ollu. Rikoin käteni siinä rytäkässä ja ny on ollu sitte vähä taukoa painojen kanssa vempuilulla. Kuitenki tosta viimeviikon lopusta on pystyny kevyesti taas palaamaan aiheeseen.

Sunnuntain kevyt jalkaherkistely + niskantakaapunnerrus:

Takakyykky: 10x75kg / 10x90kg/ 3x8 110kg.

Askelkyykky: 3x10x35kg

Tähän päälle tarjosin vielä reiden ojentajapenkkiä kolme sarjaa 75kilolla, Hack laitteella ajelin pohkeita nelijän sarjan verran ja loppuun vielä niskantakaa työntö , ihan vaan sunnuntain kunniaksi, 3x8 45kg.

Hyh, enemmä tekstiä ko ylioppilaskirjotuksissa, mutta se on tämä eka kerta.

Loppuun vielä lainaan hyvää ystävääni MÄSKIartoa: Peace, love & bodybuilding!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti