perjantai 12. elokuuta 2011

EI HEIKOILLE!

Perjantai on viikon paras päivä!

Tai eipä oikeastaan, kun tulee kaks välipäivää ja erittäin ikävä ongelma keksiä jotain muuta tekemistä.

Hetki sitten vinguin rinnallevedossa kipeytyneestä selästä. Vaihdoin vähän tekniikkaa, eli nyt vedän pystyssä ilmat sisään rauhassa ja vasta sitten lasken painot alas, jonka jälkeen ne vedetään ylös. Keskivartalo pysyy superpaljon jämympänä eikä nyt selkäkään ole vihoitellut.

Mutta kyykky sen sijaan. Jos joku menee nyt päin persettä niin se! Ärsyttää kun on koko kesän venytellyt jalkoja, lonkankoukistajia, lantiota sekä persettä PÄIVITTÄIN eikä kykene menemään kyykyssä kovin syvälle ilman että jostain alkaa kiristämään ja selkä pyöristyy. Ei onnistu ilman painoja, pienillä painoilla tai millään painoilla, ei varsinkaan niillä minkä kanssa nyt äherrän. Onko jollakin antaa jotain visiota miten noita lonkkia saisi liikkuvimmiksi, koska tuntuu että juuri lonkankoukistajat ottaa kiinni ja sen takia kyykky jää semmoseen vajaaseen ysikymppiin parhaimmillaankin. Menee HERMO!

Kuiteski tänään kyykyssä 105kg, niskantakaapunnerruksessa 62,5kg ja rive 55kg. Luulis että kohta alkaa pystärissä tulemaan seinä vastaan, mutta otan kyllä kaikki lisäkilot ilomielin vastaan!

Lopuks vielä hieno mekaaninen metallitukki salin varastosta, en tiiä miten sitä käytetään jotenka parempi olla käyttämättä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti