keskiviikko 24. elokuuta 2011

Rollosa könthäämäsä

Jahas, onko voimaa näkyny?

Oon ollu vajaan viikon Suomen pohjoisessa pääkaupungissa Rovaniemellä ja tietenkään hyviä salikertoja ei sovi skipata!

Käytiin Saarisen Jussin kanssa viime sunnuntaina täällä urheiluhallilla voimailemassa ja oikein ensiluokkaiset tilat löytyi 5,50e hintaan. Kuulemma joku paikallinen mörssäri oli menestynyt jossain raudanheiluttelukisoissa ja paikalle oli hankittu hieno satsi uusia kyykkytelineitä, laadukkaita leokon painoja ja niitä oli riittävästi. Maha meni taas ihan äärettömän sekaisin treenin jälkeen, mikä siinä voi olla vialla?

Vieressä oli aiemmin kuva räjäytetystä vessanpöntöstä, mutta pahennusta aiheuttaneena sen tilalla on nyt yksisarvinen ja sateenkaari.Toinen salikerta käytiin sitten gym everybodylla ja hintaa tuli 5e. Sali oli siistissä kunnossa ja täälläkin oli painoja oikein riittävästi. Miellyttävää huomata mitenkä sarjapainot jatkaa kasvuaan, ensimmäistä kertaa tosin penkissä jäi viimeinen sarja neljään toistoon 90kgllä, mutta muuten on noustu tasaisesti.

Nyt siis tähän malliin:

Kyykky 3x5 115kg
NTP 3x5 67,5kg
Pena 3x5 90kg
Rive 5x3 60kg
Mave 1x5 135kg

Tollanen hirveen kokonen karju löyty myös keskustan salilta. Ilmeisesti liha tarttuu kun siellä treenaa, niinku oisin nähnykin miekkosen jossain.

Ja vielä.... TAAS on maha sekasin eilisen treeneistä! Jo eilen se flippasi ja tänäänkin on vellipäivä, tämä on tosi rasittavaa varsinkin kun ei ole omassa kotonaan sotkemassa. Eikä oo kiva tunne kun koko ajan mahassa myllää :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti