maanantai 29. elokuuta 2011

Päk in pisines!


No mutta ka päivää!

Nöyrimmät pahoitteluni ensimmäisen postauksen viivyttelystä. Syy lienee siinä ettei ole pääosin ollut mitään päiviteltävää.

Kesä tuli ja hitto vieköön, se myös meni. Ja meni muuten poijjat lujaa. Elämäni ensimmäinen täys pitkä kesäloma töistä ja muista velvollisuuksista. Ei oo ikinä ollut noin hauskaa, mutta kyllähän se sitten verottaakin, nimittäin masters of massista. Annan sen kuitenkin itselleni anteeksi! Alkukesän kuukauden surffiloma Balille pelasti mm. kauan vaivanneen olkapään ja nyt onkin ensimmäistä kertaa puoleentoista vuoteen punnerrusliikkeet täydessä vauhdissa!

Kunnon reenejä nyt pari vkoa takana, tavoitteena nousta kesän jälkeisestä 78kg:sta takaisin 85kiloon. Tänään aamun jumpilla mittari näyttä huikaisevaa 81kilogrammaa. Jumppailuja tehdään meikäläiselle uudella Svartsiveistos Ärnöldin kultaisella kuusikolla, josta sitten on sovellettu hommat omaan makuun seuraavalla tavalla,

Ma:

Etukyykky 3x10
Leuat 3xMAX
Penkki 3x10
Pystypunnerrus niskan taa 4x10
Hauiskääntö tangolla 3x10
Voimapyörä 3xMAX

Ke:

Takakyykky 3x10
Leuat 3xMAX
Penkki kp 3x10
Pystypunnerrus eteen 4x10
Hauis scott 3x10
Vatsakäännöt roikkuen 3xMAX

Pe:

Mave 3x5
Leuat lisäpainoilla 3x6
Vinopenkki kp 3x6
Pystypunnerrus niskan taakse 4x6
Hauiskääntö kp 3x6
Voimapyörä 3xMAX

Lopuksi jokaisen amiksen unelmakuva kännykällä että päästään lähtötasosta jonkunlaisilla kärryille. En muistanu hengittää.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti