maanantai 8. elokuuta 2011

Koipireisiä ja Huttunen

Eipä ole ihan hetkeen tänne tullut kirjoiteltua,joten onhan se jo aikakin!
Tosiaan,alkuvuosi vierähti käsi murtuneena.Meni parista kohtaa säpäleix ja siinähän se painokin nousi samalla. Kiitos mahtavien uuniperunoiden ja muitten hiilaripitoisten herkkujen.Toki jotain pientä jalkajumppaa ja keskivartaloa tuli väännettyä,vaan eihän se hirveenä innostanut loppujen lopuks.Tästä selvinneenä ja motivoituneena aloitin reenitouhut uudestaan ja ihan eri malliin.

Kaikki työntävät ja vähänkään vääntävät liikkeet olivat aika tuskaa ekan kuukauden aikana.
Pienillä painoilla tuli hinkkailtua ahkeraan,että sai jotain ärsykettä tonne yläkertaan.
Mutta kun vauhtiin rupesi pääsemään, niin voi elämä miten se tuntu hyvältä! Ja tässä sitä nyt ollaan,melkeen samana pullamössönä kuin vuosi takaperin :)

Tänään tuli sitten aamukahvelta pirautettua Huttuselle,että lähtiskö se rääkkäämään jalkoja ihan olan takaa. Huttunen oli mielissään ajatuksesta ja eikun tuumasta toimeen. Lompsittiin kuuluisalle Lihatehtaalle eli Vienan salille.Pienet alkulämpimät venyttelyllä ja etureisiä pumppaillen.Kyykky ajateltiin skipata kokonaan ja ensimmäinen masiina oli prässi.Ja hommahan meni näin: 150kg->200kg->250kg->300kg.Toistomääriä en nyt tarkalleen muista,mutta koiteltiin pysyä siinä 10 tuntumassa.Huttunen tosin paukutteli muutaman 15 ja 20 toiston sarjat.300kg:lla tein yhen nelosen,josta sitten lähin tekee pudotussarjaa (alla oli jo kolme kovaa sarjaa) aina sinne 150kg asti.Äkkiä ulos tuulettumaan,kun meinasi hiki vallata miehen.Mr.Huttunen tyytyi tekemään 300kg:lla loppuun asti ja mukamas voivotteli,että rupesi polttelemaan.

Nyt kun reisissä ja vähän myös pakaroissa alkoi olemaan pumppia,siirryttiin reisipenkkiin ojentelemaan.Molemmat teki vähän oman mielen mukaan ja hyvältä näytti!
Eikun maha vasten penkkiä ja vuorossa oli takareidet.Aikamme siinä koukisteltiin ja melko loppuun saakka ajettiin nämäkin sarjat.Itsellä tuli tehtyä taas pudotussarja,on ne niin mukavia kun aina vaan kevenee :)

Lopuksi viilailtiin sjmv:tä yhdellä jalalla ja pohkeita jalkaprässissä,että rupee varmasti irtoomaan loputki energiat sieltä solun syövereistä.

Kaiken kaikkiaan tuli tehtyä tosi napakka reeni.Ei liian pitkiä taukoja vaikka kaveri siellä taka-alalla jotain mumisikin.Ei muuta kun lisää tämmöstä!

terveisin,
Arvo-tus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti