maanantai 15. elokuuta 2011

Mahtavaa tennistä

Kertakaikkiaan hyvä viikon aloitus salilla, koska vanha suosikki Kuopiohalli on taas auki!

Ja kyllä se itse salilla möyriminenkin meni mukavaan malliin hienosti syödyn ja levätyn viikonlopun jälkeen. Sunnuntai-iltana käytiin kaveriporukalla mätkimässä biitsvolleytä kun lämmin ilma hemmotteli tämän päivän tyyliin, on mainiota!

Viime viikon v*tutukset kyykyn kanssa oli näköjään unohtunut ja tänään 107,5kg sarjat tuntu erittäin kevyiltä eikä kaatunut enää eteenpäin kertaakaan. Olin kovin yllättynyt tästä parannuksesta ja varmaan samassa euforiassa penkissäkin vanha kunnon 87,5kg heilahti 3x5 todella helposti. Pökäleen kruunasi mave 130kg:llä ja siihen 5 ja 4 dragon flagia, joka pisti miettimään että kohta mahtaa olla ENNÄTYSKUNNOSSA!

Huomasin tuossa tarkkaillessa mitenkä takareidet on hivenen kasvanut, kiitos takakyykkyyn vaihtamisen! On melko jännä mitenkä takakyykyssä sitä voimaa vaan riittää puristaa ne painot ylös, kun vertaa siihen etukyykyn ihan erilaiseen hapotuksen tunteeseen paljon pienemmillä painoilla. Vielä voisi ehkä saada nostoihin enemmän takapuolta mukaan...

No nyt kuitenkin ruokahommille. Tarjolla on niinkin kulinaristista täytettä, kuin jauhelihaa makaroonilla. Nyt ei jaksa panostaa yhtään, kun viikonloppuna on nautiskellut herkullista lohta vihanneksilla ja muita ylemmän luokan eväitä. Tekee vaan mieli ruokaa sisään ja nopeasti!

Loppuun vielä kiitos vanhemmalle herrasmiehelle, joka tsemppasi minua salilla penasuorituksen kanssa. Näitä lisää, hyvät neuvot on aina lämpimästi tervetulleita!

Tämä tekee hyvää! Neljä munaa, puolikas avokado, tomaatteja, kinkkusuikalaita ja massuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti