keskiviikko 17. elokuuta 2011

I got the power

Hieno viikko menossa kerrassaan, tänäänkin nousi painot nikottelematta!

Onneks salilla ei taaskaan ollut oikeastaan ketään muita, kun huomaamattaan siinä ennen tangon alle asettumista mumisee isojen lihakasojen malliin "helppoo ku marjanpoiminta, kevyttä on" ynnä muuta mantraa. Kuulosti typerältä tai ei, niin hyvillä mielin tuli 110kg ylös kyykyssä, 65kg niskantakaapunnerruksessa ja 57,5kg rinnallevedossa. Oon huomannu että talvellakin saatan laskuhommissa kuvatessa sanoo itelleni että nyt onnistuu helposti tai jotain vastaavaa, ehkä se jotain auttaa. En nyt kuitenkaan kiekaise siellä salillakaan Coleman tyyliin pähkinöistä tai painojen keveydestä niin että koko halli raikaa! Pikku tsemppaus itselle on silti paikallaan, varsinkin tuntuu että kyykyssä sitä tarvitsee kun jotenkin se tuppaa pelottamaan hieman.

Nyt kutsuu maalaushommat ja palautuminen. Ajattelin ostaa kotiin penkin, levytangon ja painosarjan, jotta jäisi enemmän aikaa palautumiselle ja saisi treenata rauhassa. Tämmöstä settiä kattelin:





















Mukana tulee noi punaset 25kg kiekot, parit keltaset 15 kiloset ja poikkeuksellisesti kympit on tossa setissä siniset. Kai tolla treenailis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti