keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Uutta supermassaa

Huomasin että sähköpostiin oli maanantaina tullut viestiä jokaisen massan ystävän suosikkisivuilta, mass.fistä. Siellä olikin oikein verrattomia tarjouksia ja päätin poistaa itselleni muutaman purnukan. Toimitukset oli ilmatteeks, joten pysty hyvin tekemään tämmösen pienen testailutilauksen, aika siistiä!

Ylempää pikku purkkia vastaavaa tuotetta olinkin jo katellu pitempään, joka paikka kirjallisuudesta intter netin vääntöpalstoille suitsuttaa haaraketjuisten aminohappojen merkitystä palautumiselle, joten sit napsautin 200 tablettia reilun 14e hintaan. L-leusiinia yhessä annoksessa on 500mg, L-isoleusiinia 250mg ja L-valiinia 250mg, joten ihan kelpo sisällöltä vaikuttaa. Katotaanhan lähteekö taju.

Alempi purkki oli sitten hankinta ihan vaan törkyhalvan hinnan takia, vajaalla kympillä kilon tonkka palautusjuomaa mixillä 53p/32hh. Yhessä satsissa 13grammaa glutamiinia ja 9grammaa BCAA:ta, joten hintaan nähden näyttäis olevan kohtuullisen väkevää evästä. Taijan kuopia naamaan tuota tän kiristelykauden jälkeen, en tosin sittenkään ehkä alota mitään rajua hiilihydraattitankkausta, mut kattoo nyt miltä tuntuu puolentoista viikon päästä.

Tänään oli muuten paino ekaa kertaa alle alotuspainon, nyt siis 75,2kg. Toivottavasti rasvat on laskenu ja lihaa tullut, ehkä tästä vielä puolisen kiloo sais nipistettyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti