sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Pukujuhlat ja tiukat byysat

Olin eilen seuralaisena eräissä vuosijuhlissa ja olipa lähellä että ois tarvinnu käydä pikana ostamassa dressmannilta joku säkki päälle.

Ylioppilasjuhliin ostettu puku taipui kuitenkin HYVIN nipinnapin päälle, tosin kunhan joku auttoi takin päälle. Myös kengännauhojen solmiminen oli täysin mahdotonta sen jälkeen, kun housuista oli vetskari taiteltu kiinni. Samoin vaikkapa lasin nostaminen kauempaa pöydästä, muiden vieraiden kättely ja pelkästään nopeasti istahtaminen voitiin merkata hankalien tai mahdottomien tehtävien listalle. Onneksi harvan noita tarvitseekaan edes tehdä, juhlissahan joko seistään tai istutaan paikallaan liikkumatta ja se kyllä onnistui ihan hyvin!

Etukäteen kovasti mietitytti mikähän vaikutus tällä tapahtumalla on ketoosiin, tarjolla kun on normaalia hiilihydraattipitoista ruokaa ja juomaa. Kaikki tarjottavat ainakin maistui tosi makealle, mutta ajattelin että sama niitä nyt on kerran syödä. Tänään salilla vaaka näytti 76,3kg, eli kilon enemmän kuin torstaina. Liekköhän hiilihydraatit imeny itseensä vähän vettä, toivottavasti se tärähtää pois yhtä nopeaa kun on tullutkin.

Nyt väsyttää paljon. Todella paljon. Oikeastaan vasta heräsinkin, olin nukahtanut lukiessa sohvalle ja taidan yrittää lueskella uudestaan paremmalla virkeydellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti