keskiviikko 6. lokakuuta 2010

Karppaajan ravinto!

Terve jälleen rakas blogi!

Tänään tulee kaksi viikkoa vähähiilihydraattisen dieetin aloittamisesta ja olo on ollut hyvä! Aamupainosta on lähtenyt noin 2,5 kilogrammaa ja ketoosi lienee saavutettu. Tästä lähtien kehoni siis käyttää rasvaa pääasiallisena energianlähteenä ja kiloja pitäisi karista.

Uni oli alussa tosi tiukassa, mut nyt sekin on alkanut maittaa. Nälkää en ole joutunut kokemaan juurikaan, sillä runsasrasvainen ruoka pitää nälän melko hyvin loitolla.

Treenit ovat kulkeneet vaihtelevalla menestyksellä. Välillä energiataso on aika matala, eikä oikein rankkaan VOIMAHARJOITTELUUN vaadittavaa intensiteettiä ole löytynyt, mutta esimerkiksi tänään salilla olo oli kuin SONNILLA lehmäladossa! Yleensä hyvin nukutun yön jälkeisenä päivänä on ollut bueno fiilis.

Tässäpä pari hyvää valmistamaani low-carb ruokaa:

J. Raitasen salaisella reseptillä valmistettu kasvis-pekonigratiini vie kielen mennessään!

Menü tänään salihommien jälkeen:
Kanapojan reisikoipi, raejuustoa, n. 150g höyrytettyä parsakaalia ja kukkakaalia + kurkku/tomaattisalaattia. Juomaksi iso lasi Valion ykkösmaitoa.

Lopuksi asiaa rasvasta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti