torstai 21. lokakuuta 2010

Pitäis varmaan useemminkin ruveta dieetille, viisari värähti niin että tässä on 1,5kg törähtäny taivaan tuuliin heti kärkeen. Varmaan nesteet pukkaa pihalle, sen verran ainakin on mies hikoillu ja ravannu kusella. Ennen kaikkea positiivista on se, että se hirviä olotila on ohi ja tuntuu aika suatanan energiselle.

Tänään oli jalka- ja käsireeni jossa kävi niin että painoja sai taas tuuppia lisää tankoon. Niin kyykyissä, sjmv:ssä, hauiskäännössä ja ranskalaisessa, kyllä tässä nyt kelpaa olla. Erityisesti sydäntä lämmittää että pitkästä aikaa sai hauiskääntöön laittaa lisää romua, tahkonnu sillä 27,5kg jo pitkän tovin. Toisaalta voisi välillä tinkiä vähän tekniikasta niin saattaisi saada ihmeitä aikaan. Kello juoksi sen verran nopeasti että jäi aerobiset tältä päivältä väliin kun tuli tosiaan käveltyä tänään pitempiä pätkiä ja tehtyä reeni suht nopealla tahdilla.

Ihan siistiä syödä vähän vähemmän kun ennen, vattakaan ei pömpätä niinkun keski-ikäsen kaljamaha konsanaan enää. Huomenna jatkuu pirskeet selkä/rinta/olka meiningeillä, jonka jälkeen nokka kohti Prismaa ja Pepsodentin promoa. Toivottavasti on hampaat valkeemmat kun naama..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti