keskiviikko 20. lokakuuta 2010

It's the final countdown!

Heipä hei!

Tänään on takana tasan neljä viikkoa diettaamista ja olo on hyvä. Painoa on pudonnut tosin aika vähän, eli vain noin kolme kiloa. Täytyy tarkkailla vielä enemmän tuota ruoan määrää ja laatua, jotta olisi edes vähän kireässä kunnossa 4.11.

Tänään oli dieettijakson rankin salipäivä. Maastavetoa tein aluksi 3x8 120kg ja heti perään sjmv (tai rdl) 3x8 110kg. Jälkimmäinen tulos syntyi vahingossa, sillä luulin tangossa olevan vain satkun!

Lenkillä olen alkanut käydä kuluvan viikon aikana ja huomennakin aamulenkki HIIT-tyyliin odottaa. Siinä tuntee kyllä elävänsä kun jäsenet jähmeänä tallustaa rappuset alas ja pakottaa itsensä kirmaamaan pitkin Hervantaa. Onneksi kämpästäni löytyvä sauna kruunaa vittumaisenkin lenkin/treenisession!

Lidlistä saa muuten pakastettua kanan rintafilettä 500g neljällä eurolla!
Tässä tämän päivän ainoa lämmin ruoka:
2kpl kanan rintafileitä, paistettua sipulia, raejuustoa, hieman aurajuustoa ja sekasalaattia + 2dl kevytmaitoa. Suositellaan punasipulia lisukkeeksi lähes mihin tahansa! Tämän setin lisäksi vedin tuossa äsken seuraavan setin ikään kuin toisena ateriana: blenderiin 1prk Ehrmannia, 2 isoa kananmunaa, n. 50g jäisiä vadelmia ja 2dl maitoa. Hyvää oli, mutta koostumus huusi toista ehrNamia.

Poltin tänään pari Cd:tä kouluni "sikasalin" musiikkirepertuaaria virkistämään. Saa nähdä miten normaalisti Viikatetta kuuntelevat salimörököllit ottavat kokoelmani vastaan perjantaina.

Nyt eipä muuta kuin saunomisiin! Nesteet veX!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti