perjantai 8. lokakuuta 2010

Ouu shiiiit!

JA TERVEPPÄ TERVE mikä aivotoiminnan pysäyttävä jumi takareisissä!

Keskiviikon suorinjaloin maastavedon / RDL:n sekoitus teki valehtelematta aika kova yllätyksen takarekisteriin. Mukavaa kävellä tämmösillä puujaloilla, mut ei tää istuminenkaan oo hauskaa kun koko ajan painaa tuo tuolin reuna ai saatana! Tein myös semmosia vatsalihasliikkeitä pari kertaa ettei tarvii paljon naureskella, otan ehkä ens viikolla siitä videomatskua jos vielä sillonkaan kärsii tehä vatsoja uusiks hahah.

Mut tän päivän saarnassa oli rinta/olkapäät/ojentajat. Vanhaa kunnon PENKKIÄ parin kuukauden tauon jälkeen, jes! Eiköhän tässä ollut taas hyviä tukkeja tuloillaan...

Penkki 4x10 70kg
Vinopena KP 3x10 22,5kg
Flyes KP 4x10 8kg
Pystypunnerrus KP 4x10 21kg
Takaolkapää viparit 4x10 6kg
Dippi 3x max
Ojentajat taljassa 2x10 22,5kg
Ojentajapunnerrus taljassa 2x10 35kg

Herran siunausta mun polkupyörälle, kun ei minun parhaista yrityksistä huolimatta luikerrellu ojaan kotimatkalla. Nyt sentään kärsii lepuuttaa käsiä tässä näppiksellä, mutta tuossa matkalla ei tehny mieli hirveesti nojata tankoon ku siitä ois lähetty löysäny ylite ja suoraan kuraseen renkaaseen. Vaikka sarjapainot laskee koko ajan, niin pitää koettaa ajatella että nyt on tarkotuksena saaha painoo pois ja tehtävä niillä painoilla mihinkä puhti riittää. Nyt viikonloppu hyvää palautumista ja paljon pihvejä!

Paino on muuten 76kg, eli viime viikosta tultu alas kilo. Ihan hyvä tahti kun on neljä viikkoo vielä jäljellä itse finaaliin ja veistoksen paljastukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti