torstai 16. syyskuuta 2010

Protein - Keeps You Growing

Terveisiä taas Kanadanmaalta Montrealista!

Käytiin Matin kanssa vetämässä privaattisalilla tiukka treeni ennen illan ensi-iltoja, tämä pumppi säilyy koko viikonlopun!!!

Eilen löydetiin Kippari-Kallen bodauskaupasta pientä BOOSTIA treeniin efedriinin muodossa. Maassa maan tavalla. Kylläpä muuten tuntuu toimivan, ollaan valvottu kohta 25 tuntia PUTKEEN!

Näillä eväillä oli siis hyvä suunnata into seuraavan päivän könttäystreeneihin, jotka tulisi siis suorittaa jossain muualla ku NFL-massamiesten salilla.

Löydettiinkin oikein hyvä kaupallinen sali, 15 taalaa ja saa treenata vaikka koko päivän. Kerrankin oltiin varustauduttu VAIMAREILLA salia varten, niin tuolla niitä ei saanut käyttää, WTF!? No haettiinpa sitten hotellilta siveelliset t-paidat jotta päästiin myllytyksen makuun.

+130kg mavee 4x6!

Tehtiin eka yhen jalan prässiä 135lbs painoilla 4x10 (kelkan kanssa varmaankin 120kg), josta siirryttiin maveen. Masa käsitteli vähän kevyempää tankoo siinä, mutta hyvin kuulemma poltti perseessä. Mulla oli itseasiassa vasta toinen kerta mavee IKINÄ, joten kaipa noihin painoihin voi siinä mielessä olla ihan tyytyväinen. Varsinkin kun oli KOHTUULLISEN KEVYTTÄ.

Siitä lähettiin koekuormittamaan penkkiä, jossa lätästiin tankoon 155lbs ja Matille vielä 20lbs siihen päälle. Hyvä 3x10 sieltä tuli, joten lähettiin nappaamaan leukoja. Ite otin leuat 10, 8 ja 7, Matti laitto 35lbs lisäpainoilla eka kaks kutosta ja loppuun omalla painolla 12. Vielä kohti takaolkapäävipaireita 20lbs näkäräisillä 3x12, sit hauis vinopenkissä 3x12 samoilla kapuloilla. Loppuun vielä normisetti vatsoja, ai saatana kun on kankeena! Sit mentiin syömään.

Granpa burger ja Mama burger, helppo +1200kcal ja 90grammaa PROTEIINIA.

No tuommoset määräthän ei tunnu missään, mutta oli se ihan hyvä välipala. Tähän väliin ois hyvä laittaa väliaikatietoa kuvien muodossa kehityksestä. Nyt on siis statsit seuraavanlaiset painojen suhteen: Mulla massaa 80kg / 175cm ja Matti 80kg /177cm, joten on tässä tultu harppomalla eteenpäin, expoilla ei luultavasti mahdu lihakset enää nahan alle ollenkaan.

Okko eli minä

Matti ja viikset

Tässä tais sitten olla reissun viimeiset bodaukset, koska alkaa noita leffojen ensi-iltoja olemaan joka välissä. Harmittava viikon tauko mörssäämisestä, mutta toivottavasti tulokset ei hirveesti ehdi laskea!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti