maanantai 27. syyskuuta 2010

Low carb = Low life

HUOH!

Pari päivää eletty nyt hyvällä energiamäärällä, josta vain about 20grammaa on tullut hiilihydraateista. Kuulinkin tätä ruokavaliota puntaroidessa, että varsinkin alkuun saattaa olla hankalaa treenata salilla kun ei palaudu normaalisti, eikä painot nouse tuttuun tyyliin. Tämä tuli sitten tänään todettua.

- Etukyykky, ei puhettakaan että jaksas normipainoilla vetää kympin sarjan.
- Edellisestä oppineena tiputin käsipaino vinopenan painot suoraan 30kg kässäreihin, mutta silti vikalla sarjalla sain vaan kaheksan toistoo
- Normi kulmasoutua en sitten jaksanu ees koettaa, vaan testasin 25kg käsipainoilla tehtävää, se tuntu aika piristävältä vaihtelulta. Ei käy selkäänkään.
- Pystypunnerruksessa neljä kympin settiä meni nihkeesti 25kg painoilla, siinäkin siis kaks ja puol kiloo tultu alas.
- Hauiskääntö ja hikiset kolme kympin sarjaa puristin.

Ei kyllä voi ku toivoo että tällä ravintomuutoksella tulee Teräsmiehen legginsejäkin tiukempaan kuntoon, koska muuten MENEE HERMO!

Ja vielä yks merkillinen juttu, paino tullu alas 80,5kgstä aina 77,5kg!?!?!?

3 kommenttia:

  1. AGREED!

    Unta ei saa ja reeni ei luista! Itse huomasin tänään massiivisen eron voimassa kaikissa muissa liikkeissä paitsi takakyykyssä, jossa jopa lisäsin painoja entisestä.

    Mutta kyllä tän kestää kun on täydellinen KUOSI motivaattorina!

    VastaaPoista
  2. Painoa tippuu alussa kun nestettä lähtee ketoosissa. Kannattaa juoda vettä reilusti joka päivä treeneistä riippumatta, ettei tule huomaamatta nestehukka ja päänsärky. Salin lisäksi voisit kokeilla erittäin hidasta hölkkää tai jopa pitkiä kävelylenkkejä että hiilareiden ylitarjontaan tottunut elimistö joutuu tottumaan varastorasvojen käyttöön energian tuotossa. Siitä se lähtee rullaamaan, henki vaan haisee ketoaineille, purkka suuhun. Ja tietysti sokeriton purkka tai pastilli, mutta niitä ksylitolia, sorbitolia yms sisältäviä tuotteita sitten kohtuudella ettei tule ripuli! :-)

    VastaaPoista
  3. Tässä loistava linkki tereenaamiseen ja ketoosiin http://www.pakkotoisto.com/ravinto/108779-artikkeli-ketoosidieetti/

    VastaaPoista