keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Häh oliko se turbo?!

Vai mikä, nytkö alkaa se kuuluisa ketoosi potkimaan!?

Salilla oli energiaa ihan yllin kyllin tehä yhen jalan prässiä, maastavetoo ja päälle muut liikkeet. Eikä oo nälkä kokoajan, mikä vielä viikko sitten oli kesän ruokailuharjoitusten takia ihan läpi päivän. Kovin merkillistä miten hyvin riittää energiaa näinkin vähällä ruokailulla, melkein jopa hankaluuksia syödä niin paljon ruokaa ettei tässä tuu hulvatonta laihtumisnopeutta.

Katotaaha tuleeko huomenna jumia

2 kommenttia:

  1. Dodii, nyt on tainnut aineenvaihdunnalle tulla se kuuluisa ahaa-elämys että varastorasvojakin voi käyttää energiantuottoon, eikä tarvitse aina olla nopeita hiilareita saatavilla. Ja kun ei insuliinitasot pompi ylösalas puuron, perunan ja pask.. eiku pastan ahmimisen seurauksena, niin näläntunteet jää historiaan. Kuulostaa menevän homma oikeaan suuntaan!

    VastaaPoista
  2. Hehe kieltämättä on aika hyvä fiilis! Jännä nähdä miten tämä toimii, koetan vetää aika pienellä kalorivajeella, korkeintaan 500kcal per päivä.

    Mut ilmeisesti proteiinista ei niitä miinuskaloreita kannata karsia, ettei kynäniskapeikko iske hampaitaan lihaksiin? Oon pyrkiny siihen, että nyt tulee 2g proteenia/painokilo ja loppu energia sitten rasvasta.

    VastaaPoista