sunnuntai 5. syyskuuta 2010

kulukeeeee

Kaksjakonen alkaa oleen täydessä vauhdissa! Kohtalaisen paljon on joutunu nöyrtymään painojen kanssa, kun tahti on sen verta tiukka. Oli positiivinen yllätys kun pystypunnerrus alko kulkemaan, kun keksin tehdä viparit ennen sitä. Ei siis tuntunu sitä vihlovaa kipua nostovaiheessa, liekkö siitä että alkaa olemaan siinä vaiheessa aika kova lämpö päällä. N. tunti reenin jälkeen tosiaan tuntu sille niinkuin koko olkapää ois muuttunu puuksi, jollain on varmasti joskus jääny polvi lukkoon, niin samainen homma kävi olkapäähän. Napakalla pyöräytyksellä se kuitenkin alko taas pienen pamauksen kera toimimaan kuin sopasen sitikka!

Tuli taas 2kk tauon jälkeen keskiviikkona otettua aika kovat tumut. Kuppilassa pyörittiin aamun tunneille saakka kuin ryssät anttilassa ja se kyllä tuntu vielä perjantain jalkatreenissäkin. Ei voi muuta todeta kuin että hyisssss! Tuntu sille että hiki puski pintaan jo siinä vaiheessa kun ees katto niitä painoja. Noh, ei tarvi varmaan taas hetkeen kokeilla. Suosiolla skipata just alkaneen koulunki kaikki kissanristijäiset, eiköhän sitä oo tällekkin ikää juotu jo ihan tarpeeksi.

Tuli käytyä salilla puntarillakin ja viisari heilahti 83,5kilogrammaan, tavoitepaino on siis kohta saavutettu eli sitähän voisi suosiolla nostaa vaikkapa 86kiloon.

Ei muuta tällä erää, huomenna jatkuu taas jumpat etukyykyllä!

P.S. Onneksi olkoon kilpasisko Matille Habbohotellin myöntämästä vuoden freeridelaskijapalkinnosta, vadap?!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti