tiistai 3. elokuuta 2010

Okon alkutaso

Hei taas!


Olen siis Oskari Raitanen Jyväskylästä ja temppulaskettelua on tullut harrastettua enemmän tai vähemmän vakavissaan yli kymmenen vuotta. Vuosi sitten olin intissä ja siellä oli sen verran tylsää että syksyllä tuli lenkkeiltyä ja hieman nosteltua rautaakin, mutta enemmän aerobista kuitenkin.


Talvella ainoat sporttailut tuli laskemisesta ja urbaaneilla portaita kiivetessä ja sen kyllä huomas kauden lopulla peilistä!


Nyt oon toukokuun puolivälistä asti ekaa kertaa tosissaan pumpannut. Olen tehnyt tuota Arnoldin Golden Six- ohjelmaa ja oon kyllä ollut todella tyytyväinen siihen. Tuntuu hyvältä toi että kolmesti viikossa käydään koko kroppa läpi, enkä palautuspäivinä ole sen kummempaa jumia tuntenut. Paino on kasvanut 75,5kg -> 78kg ja melko paljon oon rasvaa saanut poltettua lenkillä yms. aerobisessa kynäniskatouhuilussa, joten on vaikea ennustaa paljonko se todellinen lihasmassan kasvu on.


Tässäpä tuloksia lihatehtaan puolelta:


Takakyykky: 4x10 105kg

Penkkipunnerrus: 3x10 65kg

Leuanveto (vastaote): 16, 10, 8

Pystypunnerrus: 4x10 40kg

Hauiskääntö: 3x10 30kg

Vatsoja monipuolisesti painojen kanssa ja ilman 100-150 toistoa/ salikerta


Lisäksi oon tehnyt monesti selkiä ja ojentajia G6:n päälle




Tosiaan viime torstaina sain vasempaan nilkkaani pienen murtuman, joka pitää jalan kipsissä ainakin 26.8 asti, joten siihen asti teen samaa ohjelmaa, mutta takakyykky vaihtuu oikean jalan jalkaprässiksi. Lisäksi teen extravatsoja+selkiä ja käyn pyöräilemässä ahkerasti. Kipsi estää siis myös InBody- mittauksen tällä hetkellä. Menen kuitenkin mitattavaksi elokuun lopulla kipsin pois saatuani, mikäli se hyville kilpailutovereilleni sopii...?




Myönnän olevani tässä kisassa altavastaaja, mutta en aio jäädä surkuttelemaan, vaan näen tämän terveellisenä ja mieluisana haasteena. Rasvaa pitäisi saada vielä roimasti pois ja ylä- ja keskikehoa vahvistettua rankasti. Loma alkoi viime viikolla ja tässä ei ole muuta tekemistä oikeastaan kuin kuntoilla, joten olosuhteet kasvamiselle ovat oikein hyvät lukuunottamatta tuota nilkkaa. 23.8 alkaa koulu Tampereella, joten kotisali Jyväskylän Monitoimitalon sali vaihtuu Hervannan Tamppi- areenan saleihin. Toivotaan että ei mene mies lukkoon moisesta!


Ravintona menee yleensä tuota samaa palautusjuomaa kuin matilla, eli MASS RECOVERY mansikanmakuisena tosin. Yleensä n. tunnin päästä salitreenistä tulee tehtyä pasta + kana/tonnikala/jauheliha- mättöä reilusti. Ehrmann- maitorahkaa kuluu tasaisesti n. 2 purkkia päivässä vadelmahillon kera ja muitakin proteiinipaukkuja (kuten raejuustoa) tulee nautittua tuon tuosta.


Ei kai tässä muuta, kiitos Matti paranemistoivotuksista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti