perjantai 6. elokuuta 2010

Alkukuvat ja kilpatovereiden lannistelua

Noniin Jonket ja sun muut sankarit!

Kesti vähän aikaa että sai kuvahommat kohilleen mutta nyt nekin on hanskassa. En oo koskaan moisiin asentoihi kunnolla vääntäytyny, joten tuli taikurille vähän tenkkapoota kun pitikin jännittää kaikkia lihaksia samaanaikaan ja vielä täysiä! Noh, senhän kyllä huomaa kuvistakin, välillä on toinen reisi tai olkapäät jännittämättä ja ties mitä kaikkea. Mutta parhaani oon ainakin yrittäny!

Reenitaustasta sen verran että enemmän tai vähemmän säännöllisesti on tullu pumppailtua 3vuotta, mistä melkeen jopa säännöllisesti viimenen vuosi, lukuunottamatta jotain pieniä kuukauden rakoja hahah.
Tällä hetkellä reenaan vaihteeksi nelijakoisella, jossa jakona on 1. Jalat 2. Rinta/hauis 3. Selkä 4. Olka/Ojentaja. Tullut tehtyä koko ohjelman ajan aika pitkiä toistoja väliltä 10-12 tosi tarkoilla liikeradoilla. Niin että alottanu aina kympistä ja joka reenikerralla pyrkiny progressiivisesti nostaan toistomääriä ja kun ollaan päästy 12 saakka, niin on nostettu sarjapainoja. Oikeesta olkapäästä on jo pitemmän aikaa ollu jotain rämänä. Toisinsanoen tämä tarkoittaa sitä että kaikki punnerrusliikkeet on tehtävä aika pienillä painoilla ja ylipitkillä negatiiveilla tai muuten voi heittää reenille hyvästit. Myöskin kaikki tankopunnerrukset on pannassa, eli käsipainoilla mennään pääosin.
Tarkotus ois viikon päästä pitää kevyt viikko ja pienenä riskiratkasuna vaihtaa takasin tollaseen aika kovaan kaksjakoseen. Nähtäväksi jää miten käy.

Tässä jotain reenipainoja mitä on nyt tai parhaimmillaan tullu käytettyä.

Käsipainopenkki 3x6 40kg
Kyykky smithissä jalat edessä 3x12 70kg
Yhden jalan prässi 3x10 95kg
Mave 4x6 130kg
Hauiskääntö suoratanko 4x12 27,5kg
Pystypunnerrus 3x12 27,5kg

Ruokapuolella oon oikeestaan ensimmäistä kertaa ikinä alkanu syömään kunnolla, mennään siis reilusti plussalla. Päivittäinen saanti keikkuu siinä 3500-4000kcal välimaastossa, eli on joutunu opetteleen syömään täysin uudestaan :D 6 ruokaa plus palautusjuoma on ollut aika pitkälti jakona nyt.

Eikait siinä, meen inbodyyn maanantaina eli sitten tulee tarkat statsit tilanteesta, tosin tässä on tullut jo reilu 3vkoa vedettyä täysillä, joten pojilla on "etumatkaa"!

Ei sitten muutaku lisää paskaa housuun!

-Jussi
1 kommentti:

  1. JÄRKYTTÄVÄ olkavarsi, tästähän taitaa tulla ihan kilpailu!

    VastaaPoista