maanantai 1. marraskuuta 2010

LET'S ROCK!

Nyt todellakin viedään aivan viimesiä mehuja lihatuotteista, tarkotuksena saada jalostettua viimesetkin irrotettavat rasvat pois!

Eilisen hallivierailulla tein vähän kevyttä humputtelua crosstrainerilla, kahvakuulaa ja ehkäpä massaisimpien miesten hommia, eli kuulantyöntöä/heittoa/kopittelua! Kuulakarjuillahan on massat kohillaan ja kyllä se pallo ihan nätisti lenti molemmilla käsillä ja molempia yhtä aikaa käyttämällä. Aikaa meni melkein kaks puol tuntia, mutta johtuen varsin alhaisista sykkeistä niin kulutuksessa ei päästy kuin reippaaseen donaan.

Tänään olikin sitten toinen ääni kellossa, kun jo aamulla heräsi innokkaana JES NYT ON MAASTAVETOPÄIVÄ! Olin varmaan liian innoissani, koska salilla huomasin että magnesiumpala unohtu kotiin ja kädet oli jo tässä vaiheessa ihan hiessä. Vedin kuitenkin lämmittelyt normaalisti myötäotteella ja ihan mukavasti piti ote, sitten itse 115kg työsarjapainoihin päästyäni grippi alko luistamaan ja kuudennella toistolla meinas tulla painot vähän liian vauhdilla alas näpeistä. Siinä sit mietin, että nyt kai on pakko koettaa harjotella se ristiote, muuten ei tanko taivu. Ja kappas vaan, aikasemmin valittelin mitenkä tuo ote tuntuu haraavan käsissä vastaan, mutta nyt ei ollu mitään ongelmia ja tanko pysy nätisti käsissä. Hyvä fiilis kun joka viikko saa lisätä viis kiloa, eikä raja tule vastaan. Paljonkohan kerkee nostamaan ennen kauden alkua?! Huomasin muuten kuulanheitossa, että taitaa maastaveto jeesata aika hyvin siihen räjähtävyyteen kun voimaa saa aika hyvin mukaan jaloista ja keskivartalosta heiton aikana.

Sit otin 20kg kiekon leuanvetoihin ja tein 3x4 leveellä myötäsellä, jonka perään kulmasoutua 30kg käsipainoilla 3x8. Tässä vaiheessa sormista meinaa loppua voimat ihan totaalisesti, ja vikalla sarjalla saa puristaa ihan tosissaan ettei paino tipaha ylhäältä alas. Jotta nuo selkälihat sais oikein sörsseliks, niin tein vielä pulloveria 15kg painolla 4x20 alle minuutin palautuksilla ja sarjojen välissä lihoja venytellen. Oli ihan hyvä polte lopuks!

Tässä välissä vetäsin herat naamariin. Oon nyt kokeillu ottaa palautusjuomaa vähän eriaikoihin ja tämä kesken treeniä imastava juoma on ehkä ollu paras dieettiratkasu. Ennen treeniä kun ottaa niin lopussa on taas uupunut normaalisti, lopuks otettaessa tuntuu ettei sillä oo niin väliä kun menee kotiin kuitenkin heti syömään. Samalla saa hyvän pikku tauon pullover pumppailujen jälkeen ja vielä saa pikkusen extraenergiaa siihen KAIKKEIN tärkeimpään, eli hauislihaksen maksimaaliseen kehittämiseen.

Habatreeni on vaan mun mielestä koko viikon tylsin osuus, jotenkin sen veivaaminen ei inspiroi yhtään. Ehkä se johtuu siitä, että olen siinä myös hyvin perseestä ja painot on niinku yläasteen tyttöjen lentopallojoukkueella. Alotin kuitenkin scottipenkissä 3x10 25kg, siitä vinopenkkiin selälleen ja 9-8kg käsipainoilla 3x10 ja lopuks taljassa pudotussarjoja lähtien 15kgstä. Tässäkin pienet venyttelyt sarjojen välissä tuntuu tekevän gutaa, veri virtaa melkosella vauhilla.

Ruokahommia oon ihan viimesinä päivinä modannu siten, että rasvan määrää on tullut karsittua ja ne kalorit korvattu proteiineilla. Mitä tossa oon sykemittarista kulutusta seurannu ja kalorilaskuri.fistä tsekannu suuhunmenevää energiaa, niin noin 800-1000kcal on menty miinukselle joka päivä. Kaipa tuo nyt perkele puree!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti