keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Hyviä uutisia!

Ja niitä hyviä uutisia on siis tiedossa vain kanssakilpailijoille, sen verta musertavaa tulosta antoi InBody-mittaus tänä aamuna.

Tässä tärkeimmät speksit

Rasvamassa 6,9kg
Rasvaprosentti 9,5%
Lihasmassa 38,3kg
Paino 73,1kg

Eli 81kg painosta on tultu alas TODELLA kovaa kuukauden aikana, aivan liian kovaa. 3kk sitten tehtyyn mittaukseen lihasta on 1,1kg vähemmän ja rasvaa tasan saman verran, josta huolimatta peilistä katsoen kunto näyttää kesäistä paremmalta. Tavoite nipistää rasvaa pois tuosta 81kg megapainosta kyllä onnistui, mutta lihasta siinä ei ois tarvinnu mukana lähteä. Ketoosidieetti oli juuri siksi mukana, kun kovasti kaikissa tietolähteissä ylistetään sen kykyä siirtää elimistö käyttämään rasvaa energianlähteenä ja silti lihasten säilyttämisen pitäisi onnistua hyvin.

Luulenpa, että mun huono tulos perustuu aika kovaan aerobisen paskaliikunnan aihettamaan kalorivajeeseen ja lihasten kuluttamiseen TURHAN työn aikana. Minähän ajattelin asian niin, että mitä enemmän saa vatkattua matalalla sykkeellä aerobista, sen parempi ja lihakset säilyy. Ehkäpä tästä tulevaisuutta varten opittiin se, että ketodieetillä ei taida aerobista erikseen tarvita, koska näköjään joku tässä yhtälössä on noita lihaksia syönyt. Kiinnostavaa olis tietää, että mistähän se keho on koostunut tuossa 81kg painon aikana? Tuskin tämä järkyttävä 8kg painonpudotus on pelkkää rasvaa hahah.

Mutta huomenna siis kisan ratkaiseva osuus, visuaalinen tuomarointi, jota tulee suorittamaan kilpailun virallinen tuomari, raudoittaja, selkämies ja kaikkien hyvä ystävä Pervo-Ara. Jännitystä!!!

Ainii ja loppuun vielä treenipainoista, joihin on tässä ajassa tullut joku vähän lisää tai sit menty samoilla. Tein tänään pitkästä aikaa G6, joten tässä tulosta.

Etukyykky: 4x10 77,5kg
Maastaveto: 4x6 115kg
Penkki: 4x10 75kg
Niskantakaapunnerrus: 4x10 50kg
Leuat: 15,12,10
Hauis: 3x10 25kg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti