keskiviikko 3. marraskuuta 2010

helapaskaa koko mittaus!

Otsikko kertoo kaiken, oon sitä mieltä että kyllä tämä ratkastaan nyt itse näytöksessä huomenna n. 1700 Condinentalissa. Pervoara saa luvan valmistautua olemaan silmä aika kovana!

Tosiaan pientä spekutuksen makua on pakko heittää ilmoille, itsekkin kävin mittauksen tekemässä aika hikisin tuloksen. Ei oo tullu hirveesti tehtyä ees aerobista ja lihasmassaa olisi mukamasta ollut jokapuolella vähemmän. (jos vertaa matin aerobiseen sykkimiseen) Hyvänä esimerkkinä jalat, ensimmäisen mittauksen mukaan oikeassa jalassa ollut lihasmassaa 10,7kiloa, nyt sitten 340g vähemmän. Vähän ihmetyttää kun reidet on tosiaan kasvanu kaks henkkamaukan tuumakokoa farkuissa mitattuna. Selkäänkin olen mielestäni saanut ihan kohtalaisesti lisää massaa, ja siinäkin sitä olisi muka ollut 400g vähemmän kuin aikaisemmin. AINUT mikä oli kasvanut, oli rasvaprosentti, sekin 11,4:sta -->12,4

En usko että päivän mittaa syödyt munat ja jauhelihat kuitenkaan tuollalailla voisivat vaikuttaa tulokseen. Eilen mittasin salilla luotettavalla vaa'alla (ei sisällä elektroniikkaa) että paino olisi ollut 82,5, aika outoa että se olisi yössä pudonnut reilut 2kg.

Katsotaan kuitenkin mitä Ara huomenna tuumaa, kun paljastetaan kuihtuneet ja tahraruskettuneet möhkäleemme.

Tässä vielä päästatsit, vituttaa niin etten jaksa skannata:

Paino 80,3kg
Rasvat 12,4%
Lihasmassa 40,5
Fitness indeksi 90

P.S. Onneksi kaveri teki tuon mittauksen niin ei maksanut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti