tiistai 9. marraskuuta 2010

Voittajan on helppo hymyillä

Ah mikä fiilis!!

Nyt loppu dieetti ja tervetuloa takaisin rakkaat makaroonit ja maitolitrat! Torstaina oli mahtava finaali ja pakko vielä antaa tunnustusta Saarisen järkyttävän kokoisille reisille ja rintafileille, samoin kuin Raitasen hermeettiselle perseelle ja Ilen washboard abseille, ihan tajutonta!

Kohta alkaa laskukausi ja ei voi kun toivoo, että kovalla työllä hankitut muskelit ei ihan täysin liukene lumelle ja lentokentille. Päätettiin pitää kisa kans ens vuonna pienillä muutoksilla, joten innolla eteenpäin ja kohti parempaa kuntoa!

Mä laitoin jo uuden ohjelman tulille, sen nimi on Starting Strenght ja vaikuttais aika hyvin pattia kehittävältä. Treeni koostuu aina vaan kolmesta liikkeestä, jotka vaihtelee välillä kyykky, penkki, pystypunnerrus, maastaveto ja rinnalleveto. Viimesessä varsinkin on opettelemista, kun sitä ei oo testannu kun kerran tyhjällä tangolla, mut jospa se siitä lähtis rullaamaan.

Ei sit tässä vaiheessa muuta ku kiitos massahiirille aivan hullun hyvästä kilpailusta ja tsemppauksesta, ens vuonna turvotaan sit niin ettei sukulaisetkaan tunnista!!!!!

3 kommenttia:

  1. Nyt saatana nopeusvoima reeniä!

    VastaaPoista
  2. not trying to ne the best at excercising, i play real sports.

    VastaaPoista
  3. ens vuoden loska klubille massagaala. maalaatte itsenne ruskeiks, valkaisette hampaat ja haroittelette anabolisen hymyn niin eiköhän se siitä.

    VastaaPoista