perjantai 16. joulukuuta 2011

Fressi

Moi taas pitkästä aikaa!

On ollut suhteellisen kiirettä koulun ja treenien kanssa, eli tänne kirjoittelu on jäänyt vähemmälle. Lumet on kohta (toivottavasti) maassa täällä etelässäkin ja puolittain siksikin oon vähentänyt raskaiden massaliikkeiden määrää ja keskittynyt enemmän pitkiin sarjoihin, kahvakuulilla kikkailuun ja aerobiseen liikuntaan.

Kohta kun laskukausi alkaa niin punttailut jää melkein kokonaan, mutta jos nyt edes kerran viikossa kävisi huitomassa kultaisen kuusikon ylläpitävänä treeninä.

kynä niska

Kävin äsken tutustumassa Tampereen Fressiin. Ei ollut kaksinen mesta, painoja oli niukasti ja 1,25kg:n painojakin (shame) joutui etsimään kissojen ja koirien kanssa. Saunasta ja puhtaasta pukkarista plussaa, mutta en kyllä 60 euroa puljusta pulittaisi.

Mulla alkaa vuodenvaihteessa vuoden jäsenyys Tampereen Sykkeeseen, mikä on hyvä homma, sillä siellä käy monta kaveria ja siellä on monipuolinen tarjonta kaikkea liikkuvuutta kehittäviä tunteja. Vapaapainopuolikin on kuulemma kunnossa, joten maksamani 300e vuodesta on erittäinkin kohtuullinen hinta!

Hörs!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti