torstai 22. heinäkuuta 2010

Masters of Mass 2010

Kohta alkaa lihashommat!

Päätettiin kaveriporukalla tehdä blogi lihaksista ja niiden hankinnasta, panoksena Masters of Mass 2010 titteli!

Meitä on neljä ruipeloa erilaisilla salitaustoilla, toisilla on enemmän kokemusta ja toiset ovat vasta tämän jalon harrastuksen aloittaneita. Vaikka lähtökohdat ovat hyvin erilaiset, on kaikilla sama tavoite; hankkia mahdollisimman paljon supermassiivisia megalihaksia 3kk kilpailujakson aikana! Aika on melko lyhyt giganttisten tulosten saavuttamiseen, mutta koetetaan ottaa siitä kaikki irti ja päivitellä tänne väliaikatietoja tärkeimmistä jutuista, eli lähinnä hauiksen ympäryksestä ja tietenkin penkkituloksesta.

Masters of Mass 2010 mestaruus ratkaistaan kahden mittaussetin yhteistuloksena. Ensimmäinen kategoria on kehonkoostumuksen muutos 3kk aikana, eli ihan perus rasvaprosentit, lihasmassat ja muu raaka statistiikka pannaan syyniin. Ensi viikon aikana kaikki kilpailijat suorittavat lähtötasomittauksen InBody-laitteella ja toinen mittaus on ennen Ski-/Boardexpoja lokakuun lopussa.

Toinen ja näistä tärkeämpi kategoria on visuaalinen näyttävyys, eli kenellä sankareista on siisteimmät lihakset Expoilla! Koska tämä mittaus perustuu pelkästään ulkonäköön, niin siihen ei voida käyttää hienoja sähköhärveleitä. Olemmekin kutsuneet tämän kategorian tuomariksi Pervo-Aran, jonka harjaantunut silmä saa asettaa öljyllä valellut ja Kanarian lämmössä paahdetut lihakset paremmuusjärjestykseen loka-marraskuun taitteessa!

Kilpailun säännöt:
- Kilpailu alkaa virallisesti 1.8.2010 ja päättyy Ski/Boardexpoille 5.-7.11.2010.
- Tuomaroinnissa pääpaino on ulkonäöllä eikä niinkään numeroista saatavilla tiedoilla.

Kunhan InBody-mittaukset on saatu hoidettua alta pois, kaikki Masters of Mass 2010 osallistujat laittavat itsestään pienen aloituspostauksen, jossa kerrotaan vähän lähtötasosta, treeniohjelmasta ja jokunen kuva sen hetkisestä kynäniskuudesta on myös paikallaan.

Nyt lihat töihin ja elämä hymyilee!

-Matti, Okko, Jussi & Ile

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti