perjantai 30. heinäkuuta 2010

Ilikan muskelit

Meikä aloitti noi salihommelit pari vuotta sitten, mutta varsinainen tosissaan treenaus tuli vasta tän kesän kynnyksellä aiheelliseks helmikuun loukkaantumisen jälkeen ku ei tullu liikuttua kuukauteen mihinkään. Sitten kun sai luvan alkaa suhisee, siitä alkoi hirvee kuntoiluintoilu! Muutosta oli kanssa se kun muutin kuopioon asustelemaan ja samalla vaihtui sit sali ja seurakin vaihtui, siinä me sitten alettiin kilpakollega-Masan kaa vääntää rautaa ja opin paljon uusia niksejä mm. ravinnosta ja treenauksesta yleensäkin. Kun kuulin Ison Arskan Golden Six -ohjelmasta, innostuin erityisesti sen tarjoamaan koko kropan treeniin. Ja kun vielä ruokapuolikin saatiin kohilleen ni johan alkoi paino nousta, parissa kuukaudessa 68kg -> 72kg mutta ulkonäössä muutos oli suurempi! Nyt parin kk:n jälkeen ollaan siinä vaiheessa et tarvittaisiin vhä muuttaa treeniä jotta kehitys jatkuisi noususuuntaisena!

Meikän statsit näyttää nyt tältä:

Takakyykky: 4x10 85kg
Penkkipunnerrus: 3x10 70kg
Leuanveto: 14, 10, 8
Pystypunnerrus: 4x10 45kg
Hauiskääntö: 3x10 32,5kg
Vatsoja aiva perkuleesti joka suuntaan sekä pitoja ja kahvakuulahommeleita

Elikkäs jalkarempasta johtuen jaloissa on todella paljon parannettavaa, mutta tuloksia on alkanu tulla melko nopiaan ku sai tehdä muullakin kuin vaan tangolla miljoona toistoa. Uskon että meikän kintuissa piilee oikea musta hevonen tähän kisaan kuhan alkaa painot olemaan kolminumeroisia - So watch out!

Otettiin tässä pikku alkushotit ja inbody-testit, statsien mukaan laarinpojan rasvaprosentti ja lihasmassa koko painosta olivat 8,5% ja 37,3kg / 71,4kg.

Ja suuntahan on pelkästään ylöspäin ja tavoitteet ovat korkealla, odotellessa muiden poikien höpinöitä tässä on meikän kuvat!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti