keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Luolamiehet taas

Juu mikäpä tässä kirjotellessa kun vettä sataa. Luola onneksi pysyy kuivana niin tule liukastuttua.

Viime viikon 145kg maastaveto meni huomattavasti helpommin tällä kertaa, ens kerralla siis pieni korotus siihen viiden sarjaan! Tuota ennen tein myös pystypunnerruksessa 5x60kg, 7x50kg ja 9x45kg joista ensimmäisestä sarjasta on tässä video. Aloin kesän alussa tekemään vaihtelun vuoksi pystypunnerruksen edestä ja aluksi siinä oli paljon hakemista kun on niskantakaapunnerruksella tehnyt jo pitkään. Nyt se ei tunnu edes kovin paskalta vaikka nostomatka on huomattavasti pidempi.

Salilla soi suomen kesään sopiva, mutta äärimmäisen motivoiva biisi. Ysärihitit kunniaan! Kokeilin tuon maastavedon jälkeen semmosta kehonpainolla tehtävää takareisiliikettä kuin glute ham raise. Katoin youtubesta videon kun lentopallotyttö teki sitä kevyesti ja mietin pystyväni helposti samaan. Paskanmarjat, kyseessä oli todella infernaalinen liike edes vastustaa negatiivista vaihetta pikkusen matkaa. Tein 3x5 pompauttaen käsillä maasta ja eipä tarvitse veikkailla onko takareidet huomenna kipeät vai ihan saatanan kipeät. Jokainen voi kokeilla ettei alla olevan videon tekniikan saavuttaminen ole ihan niin simppeliä kuin luulisi.



Tässä vaiheessa on sitten ruoka-aika ja paljon hiilihydraatteja nam nam. Tekniikkakielellä omamassa on nyt kohdassa 74,5kg. Laskukauden jälkeenhän se oli hyllyvät 81 kiloa, kiitos Spring Breakin, vapun ja kaikkien pienempien kissanristijäisten ja epäsäännöllisyyksien.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti